promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzációs hír jött A mi kis falunkról, amiről minden rajongónak tudnia kell
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fantasztikus különkiadást kap A mi kis falunk.

Szeptember 4-én vadonatúj részekkel tér vissza A mi kis falunk. Az RTL Klub sikersorozatának 6. évada egy dupla epizódos premierrel indul el, de az utána következő hetekben már csak egy-egy epizódot láthatunk szombat esténként.

Az új évad első részében Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitól, amihez a Papnak is van egy-két szava. Stoki emberrablás miatt nyomoz, miután Répa Nándor eltűnik egy rejtélyes tolókocsival együtt. Erika és Gyuri ismét megpróbál összeházasodni.

A lopás alcímet viselő második epizódban pedig egy Pajkaszegre tévedt országúti biciklis méregdrága kerékpárja tűnik el nyomtalanul, Stokit azonban nem a bicikli megtalálása, hanem a nem létező térfigyelő kamera nem létező felvételei nyomasztják. A Pap depressziós, ezért egy napra a Püspök veszi át a helyét. Nelli bemutatja Zsoltot az apjának, ám a találkozón váratlanul felbukkan Viki.

A sorozat készítői egy meglepetéssel is készültek a 6. évadra. A SorozatWiki információi szerint szeptember 11-én, szombaton 21:05-től egy különkiadást láthatunk, amely egy kulisszavideókkal színesített bakiparádé lesz. A mi kis falunk - másképp című különkiadás az előző évadok legviccesebb bakijaiből, és a forgatás legemlékezetesebb pillanataiból lesznek összeválogatva.

A portál szerint az RTL Magyarország ezzel kíván reagálni arra, hogy a Sztárban sztár leszek! válogatói nem csak vasárnaponként, hanem szombatonként is láthatóak lesznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás