promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mátrix 4:  tudjuk már, mi a hivatalos alcíme, és miről szól egy fontos jelenet!
Borítókép:  Free Wallpaper
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Warner Bros egy hatalmas felfedezéssel érkezett kedden a CinemaCon prezentációján: a Village Roadshow koprodukciójában készülő Mátrix 4 trailerével - írja a theGeek. És a Warner a hivatalos címet is elárulta: Mátrix: Feltámadások. 

A trailer Neil Patrick Harrisszel (Így jártam anyátokkal) kezdődik, aki Keanu Reeves Neójával beszélget. Egy közeli jövőbeni San Francisco. Úgy tűnik, hogy Neo egy unalmas világban ragadt, hasonlóan az első énjéhez az 1999-es filmben. Egyszerűen nem érti a környezetét.

"Megőrültem?" - kérdezi Reeves Neója. "Mi itt nem használjuk ezt a szót" - mondja Harris terapeutája.

Reeves egy kávézóban kerül kapcsolatba Carrie Anne Moss Trinityjével: "Találkoztunk már?" - kérdezi Neótól.

Egy rövid képsort láthatunk a mosogatóba ömlő kék tablettákról, miközben Jefferson Airplane "White Rabbit" című dala szól. Aztán egy olyan részt Neóról, amint a tükörben öregemberré torzul. A fiatalabb Morpheus azt mondja Neónak, hogy "ideje repülni", és átnyújt neki egy piros tablettát.

Aztán ezután egy csomó ugrálás, kung-fu, karate következik, meg az összes akrobatamutatvány, amit egy Mátrix-filmtől elvárunk.

A Lana Wachowski által rendezett filmet továbbra is december 22-re tervezik. Arról viszont egyelőre nincs hír, hogy a trailer mikor jelenik meg a közösségi médiában - ez csak a CinemaCon közönségének szólt.

A trailer bemutatása előtt Reeves és Moss egy making-of klipben jelent meg, amelyben arról nyilatkoztak, hogy az első film milyen hatással volt az életükre. Reeves ezt mondta:

"Az első Mátrix olyan érzés volt, mintha valami túlmutatna rajtad... Hallani fogod majd a mondatot: 'A Mátrix megváltoztatta az életemet'. Én azt mondom: 'Köszönöm, az enyémet is megváltoztatta'."

Moss az 1999-es címszereplő golyószórós lövöldözős jelenetéről pedig ezt mondta ujjongva:

"Soha nem gondoltam, hogy az 'Ezt kerüld ki!" menő lesz!"

Keanu Reeves maga is megerősítette korábban, hogy a Mátrix: Feltámadások nem előzményfilm, hanem a Mátrix csúcspontját követő események után játszódik majd: Revolutions után, amelyben Neo és a Háromság "halála" is bekövetkezett.

"Nem lesz visszatérés a múltba"

- állította akkor Reeves. A Feltámadások főforgatása 2020 novemberében ért véget, miután a koronavírus (COVID-19) világjárvány kezdetén elrendelt lezárás miatt öt hónapos késéssel kezdődött.

A Mátrix: Feltámadások szereplői folyamatosan bővültek, olyan eredeti szereplőkkel, mint Reeves és Moss, valamint Jada Pinkett-Smith újra eljátssza Niobe szerepét, amelyet a Mátrix: Reloadedben, a Mátrix – Forradalmakban és az Enter the Matrix című videójátékban is eljátszott. A filmben több új arc is feltűnik majd, mint például Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Christina Ricci és Jessica Yu Li Henwick.

A Lana Wachowski által rendezett Mátrix: Feltámadások tehát 2021. december 22-én érkezik a mozikba és az HBO Max csatornára.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás