promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobbant a Pókember: Nincs hazaút előzetese, de csak saját felelősségre nézzétek meg
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig is sejtettük, hogy a Pókember: Nincs hazaút lesz a Marvel egyik legkülönlegesebb filmje, de az előzetes megtekintése után már abban is biztosak vagyunk, hogy ez lesz a MCU egyik legkiemelkedőbb alkotása.

Nemrég kiszivárgott a Pókember: Nincs hazaút félkész előzetese, ami ugyan híján volt a speciális effektusoknak, és a kamerás felvétel miatt a minősége is élvezhetetlen volt, mégis rengetegen osztották meg a Twitteren, majd töltötték fel a YouTube-ra is. A Sony mindent megtett, hogy mihamarabb eltüntesse a videókat, de aki akarta, így is könnyedén megtalálhatta az interneten.

Akik azonban türelmesek voltak, azoknak sem kellett már sokat várniuk a kiváló minőségű trailerre, ugyanis augusztus 24-én a Las Vegas-i CinemaCon-on mutatták be az év legjobban várt Marvel-filmjének első kedvcsinálóját.

Ahogy az előzetes pletykák és infómorzsák is sugallták – és most az előzetes képsorai meg is erősítették –, a Pókember: Nincs hazaút fogja a legszélesebbre tárni a Pókverzum kapuit, és több olyan szereplő tér vissza ebben a filmben, akik a Tobey Maguire-, és az Andrew Garfield-féle Pókemberekben szerepeltek: például Jamie Foxx, mint Electro, és Alfred Molina, mint Doctor Octopus; emellett Doctor Strange is kiemelt szerepet kap a történetben.

A Pókember: Nincs hazaút premierjét december 17-ére tűzték ki, és bízzunk benne, hogy nem is fogják elhalasztani, mert egy ilyen elképesztő előzetes után mi már most jegyet váltanánk erre a Marvel-filmre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás