promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatos pénzért adta el a villáját a világhírű díva!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michelle Pfeiffer Pacific Palisades-i háza 25 millió dollárért vesztegette, ami jó magyar forintra átszámolva hét és félmilliárd forint.

Michelle Pfeiffer - aki többek között olyan szerepekben játszott, mint a Macskanő az 1992-es Michael Keaton-féle mellett Macskanőt játszott a Batman visszatérben - 25 millió dollárért árulta a Pacific Palisades-i kúriáját.

A 63 éves színésznő 2020 januárjában 22,25 millió dollárért vásárolta meg a 10 330 négyzetméteres házat az ingatlan nyilvántartás szerint, és mindössze másfél évig volt a tulajdonában. Ő és férje, a tévésorozatokat megálmodó David Kelley gyakori ingatlanbefektetők - 2019-ben 22 millió dollárért, 2020 januárjában pedig 9 millió dollárért adtak el ingatlanokat.

A 7 hálószobás, 10 és fél fürdőszobás Napoli-ház vevőjét nem hozták nyilvánosságra, és a tranzakció még nem került be az ingatlanrekordokba.

A Steve Giannetti építész által 2019-ben tervezett, európai vidéki stílusú otthonban a Realtor.com szerint a mennyezeti gerendák, zsebajtók, padlótól a mennyezetig érő kandallók, erkélyek, boltíves ajtók és luxusfelületek vannak. A konyhában Wolf sütők és egy Franciaországból importált Lacanche Sully tűzhely, valamint három sziget és egy házi feladat sarok található. 

A borospincében egy kóstolóhelyiség és körülbelül 500 palack tárolására van lehetőség. A borospince mellett egy házimozi található, körülbelül 10 férőhellyel. A 0,36 hektáros telken kilátás nyílik a Csendes-óceánra, a Riviera Country Clubra és a golfpályára, valamint egy medencére, egy pezsgőfürdőre, egy társalgó fedélzetre és szabadtéri étkezőhelyekre. Egy üvegházszerű művészstúdió a medenceterasz alatt található, saját ülőhelyiséggel.

Pestiesen szólva tehát: "nem rossz egy kégli"!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás