promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise életveszélyben! Így zuhant a mélybe a zakatoló vonat, amelyen kapaszkodott! - videó
Borítókép:  Tom Cruise a Mission Impossible 7-ben/Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy új forgatási videó került fel a netre a Mission: Impossible 7-ből: egy vonat repül le egy hídról és zuhan le a mélybe, hogy ripityára törjön Tom Cruise legújabb merész mutatványának végén.

Egy új forgatási videó a Mission: Impossible 7 című filmből egy őrült gyakorlati mutatványt láthatunk, amelynek során egy vonat repül le egy hídról - osztotta meg a theGeek. Tom Cruise és a Mission: Impossible franchise az utóbbi években egyre őrültebb mutatványokkal szerzett hírnevet. Míg sok blockbuster-franchise a CGI-ra támaszkodik, hogy életre keltse az akciót, Cruise-ról köztudott, hogy a mutatványokat maga akarja megcsinálni, és a lehető legvalóságosabbá teszi azokat.

Cruise "küldetése", hogy a Mission: Impossible nézőinek új, lélegzetelállító mutatványokat mutasson be, eddig eredményes volt. Lógott már a világ legmagasabb épületéről, kapaszkodott már repülőgép oldalába, megtanult helikopterrel repülni, és ejtőernyőzni is, hogy elérje a Mission: Impossible - Utóhatás legjobb mutatványait. Nem meglepő, hogy a Mission: Impossible 7-ben rengeteg más merész látványosságot is bemutatnak majd. Felkerültek a netre már videók egy motoros jelenetről és egy masszív, vonattal kapcsolatos jelenetről, és ez utóbbi most még őrültebbnek tűnik a vártnál.

A Mission: Impossible 7 forgatása még mindig folyik a tengerentúlon, és egy új forgatási videó is felbukkant a derbyshire-i forgatási helyszínről. A videót Ian Gambles rögzítette és osztotta meg a Twitteren, és egy valódi vonat látható rajta, amint a síneken egy sziklára néző hatalmas rámpa felé robog. A vonatos mutatvány azzal zárul, hogy a vonat kirepül a vágány végéről, és az alatta lévő barlangba zuhan. Egy fölöttük repülő helikopterrel vélhetően a kaszkadőrmutatványt filmezték le, Christopher McQuarrie rendezőnek csak egy lehetősége volt megörökíteni a jelenetet.

A hídról lerepülő vonat biztosan nem olyan, mint ahogy a legtöbben megjósolták volna a Mission: Impossible 7 várva várt vonatos kaszkadőrmutatványa végét. Bár a forgatás ezen részénél egyértelműen senki sem volt a vonaton, a jelenet korábbi tease-jei szerint Ethan Hunt, Kittridge (Henry Czerny) és Hayley Atwell új karaktere is a vonaton volt. Most már egyértelmű, hogy valamikor mindannyiuknak ki kell szállniuk a mozdonyból, hogy elkerüljék a halálukat. Hogy ezt hogyan teszik vagy nem teszik meg, azt a kérdést a Mission: Impossible 7 vonatos mutatványa csak még izgalmasabbá teszi.

Bár a Paramount és McQuarrie könnyen dönthetett volna úgy is, hogy a vonat mutatványának ezt a részét CGI-vel csinálják, mégis páratlan megoldás, hogy egy ilyen elképesztően látványos pillanatot ténylegesen leforgattak. Korábban Christopher Nolan forgatott ilyen jeleneteket, még úgy is, hogy ez a Tenet és a Dunkirk esetében valódi repülőgépek elpusztítását jelentette. Az eredmények azonban magukért beszélnek, így Mission: Impossible 7 vonatjelenete még lenyűgözőbb lehet most, hogy a rajongók tudják, hogy ténylegesen leforgatták, semmi CGI!

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás