promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási drámával és faarcú Schobert Norbival búcsúzott a Szerencsekerék
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Véget ért a Szerencsekerék, és egy darabig biztos nem tér vissza a képernyőkre.

Vasárnap este véget ért a Szerencsekerék első évada a TV2-n, amiről egyelőre nem tudni, hogy mikor térhet vissza a képernyőre, de az biztos, hogy nem utoljára láttuk Kasza Tibi húsos ajkait, és a betört körme miatt azóta is krokodilkönnyeket hullató Sydney van den Bosch-t.

A héten új műsorrend kezdődik a TV2-n, hiszen elindul a Mintaapák 3. évada, amelyet minden hétköznap este a csatorna vadonatúj kaland reality-je, a végtelenül unalmas Totem fog követni, ami makulátlan öltözékű és tökéletesen kisminkelt celebekkel, sulinapokra emlékeztető íjászversennyel, és Ördög Nóra bakonyi magán divatbemutatójával próbálja meg szórakoztatás helyett álomba ringatni a nézőket.

Igaz, a Szerencsekerék utolsó adásának sztárvendége, Schobert Norbi is hozzájárult ahhoz, hogy az ember már kora este melankolikus hangulatba kerüljön. A fitneszguru ugyanis olyan közömbös arccal játszotta végig a műsort, mintha folyamatosan azt számolgatta volna, hogy a kerék pörgetésével vajon hány kalóriát tud elégetni.

Schobert Norbi meg sem erőltette magát, hogy megfejtse az egyébként egyáltalán nem nehéz feladványokat, még azt sem, ami a munkájához kapcsolódott. Ennek ellenére mégis ő került be a fődíj játékba, a bravúrosan játszó Szilvia ugyanis a 4. fordulóban kipörgetett egy csődöt, ami miatt elvesztette az addig összegyűjtött összes pénzét. A stúdióban teljesen megfagyott a levegő, mikor Szilviánál eltörött a mécses, Kasza Tibi pedig odament hozzá, hogy egy öleléssel vigasztalja meg.

A fitneszguru végül egy fillér nélkül távozott a műsorból, mert az utolsó feladványt sem tudta megfejteni, de így sem ment haza üres kézzel, vitt a családnak egy infraszaunát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás