promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie alaposan kiakasztotta az embereket első Instagram-posztjával
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rekordot döntött élete első Insta-posztjával a világsztár. Már majdnem hét millió követőt szedett össze egyetlen nap alatt. 

[[cikk1]]

Szinte az egész világ arról beszél, hogy Angelina Jolie felregisztrált az Instagramra, ám egy nem akármilyen ügy érdekében. A színésznő első posztja egy kézzel írt levél volt, amelyet egy Afganisztánban élő tizenéves lány küldött neki. Ebben leírja félelmeit a tálibokkal kapcsolatban, például, hogy nem járhat majd iskolába, később pedig dolgozni. 

[[kod1]]

Azért regisztráltam az Instagramra, hogy megosszam az ő történeteiket és mindazok hangját szerte a világon, akik az alapvető emberi jogaikért küzdenek”

- írja Angelina Jolie. A színésznő csupán szombaton indította el az Instagram-oldalát, vasárnap reggelre pedig már közel 7 millió követője lett. Jolie ezen kívül egy Insta-sztorit is megosztott, amiben egy Time magazinban megjelent véleménycikkére hívja fel a figyelmet. 

„Afganisztán népe ennél sokkal többet érdemel” című cikkében leginkább az afgán nők helyzetével foglalkozik, és arról ír, hogy amerikai állampolgárként szégyelli azt, ahogyan az USA kivonult Afganisztánból.

Nemrég pedig egy újabb képet is megosztott, melyben azt írja, a hazájukat elhagyó emberekért, az emberi jogokért indít küzdelmet.

[[kod2]]

[[cikk3]]

(via: Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás