promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone összetörte egész Magyarország szívét – Ezeket a filmjeit utálja a legjobban!
Borítókép:  Sylvester Stallone / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone elárulta, hogy mik azok a filmek, amiknek elkészítését már nagyon megbánta – az egyik választása sokkolni fogja a magyar közönséget.

Minden idők egyik legismertebb, legsikeresebb színésze Sylvester Stallone, aki rengeteg fantasztikus filmet készített nekünk több mint öt évtizede tartó pályafutása alatt – gondoljunk csak egyebek között a Rocky-, vagy a Rambo-szériára.

Természetesen Sylvester Stallone-nak is akadt pár bukása, mint ahogy minden világsztárnak, most pedig elárulta egy kérdezz-felelek során, hogy mik azok a munkái, amiket utólag nagyon megbánt, és most azt kívánja, hogy annak idején bár ne vállalta volna el őket – bár van köztük olyan is, amit például Magyarországon egyenesen imád a közönség.

Íme Sylvester Stallone saját maga által leginkább utált filmjei:

  • Énekes izompacsirta (1984 – IMDb: 3.9)
  • Oscar (1991 – IMDb: 6.5)
  • Állj, vagy lő a mamám! (1992 – IMDb: 4.3)
  • Get Carter (2000 – IMDb: 5.2)
  • Felpörgetve (2001 – IMDb: 4.6)
  • D-Tox (2002 – IMDb: 5.3)

Ezek közül a legtöbb választás teljesen érthető, de van egy, ami eléggé kilóg a többi közül: az Oscar, ami majdnem akkora kultuszfilm itthon, mint a Reszkessetek, betörők!, ráadásul a maga 6.5-ös értékelésével Sly jobb alkotásai közé tartozik, így egészen meglepő, és elkeserítő, hogy a színész ilyen negatív véleménnyel van arról a műről, ami itthon sokak egyik kedvencének számít.

Lehet, hogy Sylvester Stallone döntése mögött valami személyes indok van, és ezért bánja nagyon az Oscar elkészítését, de az biztos, hogy a hazai rajongók egyáltalán nem így gondolják, hiszen ez a film volt Sly egyik legviccesebb komédiája, amit máig napi rendszerességgel idézgetnek a magyarok – mint például az ebben a jelenetben elhangzó „tudtam, csak nem sejtettem”-et is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás