promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Sydney van den Bosch! Az egész ország megtudta, mi történt a lánybúcsúján
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsekerékben derült fény a szerencselány titkára.

Kasza Tibi mindig tudja, hogyan indítsa be a showt a Szerencsekerékben. A csütörtöki adás azzal kezdődött, hogy lebuktatta csinos munkatársát, Sydney van den Bosch-t.

A szerencselányt ugyanis a saját lánybúcsúján kosarazták ki. Sydney nagyon vágyott egy chippendale fiúra a lánybúcsújára, de a barátnői nem szervezték le, így saját kezébe kellett vennie a dolgot.

Azonban mikor a férfi megtudta, hogy kinek a lánybúcsúján kellene fellépnie, visszautasította a felkérést, mert nem akart másnap a közösségi oldalakon szerepelni.

A legutóbbi Szerencsekerékben Molnár Andrea táncos volt a sztárvendég, aki több, mint 3 millió forinttal jutott be a fődíj játékba. Azonban az utolsó feladványt nem tudta megfejteni, így aztán mindent elbukott.

Alább összegyűjtöttük a csütörtöki adás legemlékezetesebb részeit!

Molnár Andrea az adásban vallott a balesetéről. 17 éve küzd ezzel...

A táncos 10 éve vár Kasza Tibire? A műsorvezető annak idején nem jelent meg egy találkozón, hiába várta őt Andi. Most a Szerencsekerékben tisztázták a történteket.

Az egyik játékost az adás alatt hívogatta a féltékeny párja. Ettől függetlenül nem rossz a kapcsolat a játékos és szerelme közt, de nem akármilyen történetet osztott meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás