promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnya baleset történt a Szerencsekerékben
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch-t baleset érte az adás alatt.

Érdekesen indult a Szerencsekerék keddi adása. Sydney van den Bosch elmesélte, hogy az egyik korábbi adásban olyan vadul forgatta a betűket, hogy betört a körme. Kasza Tibit először megdöbbentették a hallottak, aztán furcsállta, hogy hogyan törhetett be a csinos szerencselány körme, hiszen a megújult Szerencsekerékben már nem átforgatják a betűket, csak megérintik a LED-falat. Mindenesetre azt kérte kolléganőjétől, hogy vigyázzon a körmeire.

Az előző adás sztárvendége Balázs Andrea színész volt, akinek régi álma vált valóra a műsorban. Egy rövid időre átvehette Sydney munkáját, és belebújhatott a szerencselány szerepébe.

A keddi adás abban is különleges volt, hogy talán az eddigi adások során összesen nem pörgettek ki a játékosok annyi csődöt, mint Balázs Andiék. Egymás után nullázták le magukat a versenyzők, Kasza Tibi pedig nem hitte el, amit lát.

A fődíj játékba végül Balázs Andi jutott be, akinek nem hoztak szerencsét az általa választott betűk. A színésznőnek mindössze kettő betűvel kellett megfejtenie az utolsó feladványt, de nem sikerült neki. Hogy mi lett volna a helyes megfejtés, azt az alábbi videóban nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás