promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: egyedül az a pár maradt együtt, akik a kocsiban akcióztak – videó
Borítókép:  168.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Párkapcsolati szempontból nem volt túl sikereses a Házasodna a gazda, de legalább Bogi együtt maradt Gergő gazdával – szóval a jelek szerint szerelemből kényeztette őt a kocsiban.

Nemrég ért véget az RTL Klubon a Házasodna a gazda című társkereső reality, amiben olyan versenyzők szerepeltek, akik pontosan tudják, hogy egy jó traktor jóval drágább, mint egy csillogó sportkocsi, szóval érdemes találniuk maguknak egy gazdát, ha az anyagi biztonság a cél – ha meg még szerelem is lesz a dologból, annál jobb.

A Házasodna a gazda egyik legmaradandóbb, és egyben legbotrányosabb pillanata volt, mikor Bogi a kocsiban nem bírt magával, és pár mondatnyi gyermeteg flörtölés után elkezdte kényeztetni Gergő gazdát – nem csoda, hogy végül ő lett a befutó, hiszen ezzel bebizonyította, hogy bármire képes a győzelemért.

Utólag kiderült, hogy nem csupán pajkos taktikáról volt szó, hanem valódi vonzalom jött létre kettejük között, ugyanis a műsorból csak ők maradtak együtt. Ehhez mondjuk nagyban hozzájárul az is, hogy alig találkoznak, hiszen Bogi csak hetente, kéthetente jár le Gergő gazdához a Szlovákiában található farmra – de ettől függetlenül igyekeznek minél több időt egymás társaságában tölteni, és folyamatosan próbálják életben tartani a kapcsolatukat.

Itt lehet megtekinteni velük egy interjút, ami az RTL Klub Reggeli című műsorában készült a témával kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás