promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a Grease Sandyjére? - Így néz ki most Olivia Newton-John
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 80-as évek ikonikus párja volt John Travolta és Olivia Newton-John.

Lehet az ember 60 vagy 20, ha meghallja, hogy Grease, valami egészen furcsa bizsergés fogja el. Egyből dúdolja a ma is oly népszerű dallamokat. Ez az a film, ami kortól és nemtől függetlenül leülteti az embert a TV elé, annak ellenére, hogy bizony már 43 éves. De ki ne emlékezne az ifjú szexi titánra, John Travoltara és a helyes, naív szőkeségre Olivia Newton-Johnra.

A Sandyt alakító színésznő karrierje a film után szárnyalni kezdett, mind filmes, mind zenei fronton tarolt. Nívós díjak tömkelegét söpörte be, a Grammy-t négyszer is megkapta. 65 éves koráig nagyon aktív volt, amikor családi okok miatt kicsit visszavonult. Az akkor 28 éves lánya alkohol- és drogproblémákkal küzdött.

Olivia Newton Johnak nem volt kihívásoktól mentes eddigi élete, miután édesapja rákban meghalt, nála is diagnosztizálták a gyilkos kórt, ám hosszú kezeléseket követően meggyógyult.

A magyar közönség többször is találkozhatott vele, legutóbb 2010. októberében éppen egy mellrák elleni sétán.

Az énekesnő nem tűnt el a nyilvánosság elől és a zenének sem fordított hátat, továbbra is aktív. Sőt a közönség sem felejtette el, gyakran hívják különböző talk showkba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás