promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örülhetnek Ryan Reynolds rajongói: jön a Free Guy folytatása!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ryan Reynolds bejelentette, hogy a remek nyitány után a Disney hivatalosan is berendelte a Free Guy című zseniális látványfilm folytatását.

Múlt héten mutatták be a Free Guy című filmet, amiben Ryan Reynolds egy GTA-szerű online játék folyton megalázott mellékkarakterét alakítja, aki hirtelen elhatározza, hogy megváltoztatja az életét, és jobbá teszi a világot. Az alkotás a kritikusoknak, és a közönségnek is bejött, így az első pár nap alatt 28,4 millió dolláros bevételt termelt az amerikai mozikban, ez pedig úgy tűnik, hogy eléggé lenyűgözte a stúdiót.

Ryan Reynolds izgatottan adta a követői tudtára, hogy a Disney hivatalosan is szeretné elkészíteni a Free Guy folytatását – ráadásul valószínűleg ugyanazzal a gárdával, akik az első részért is felelősek voltak, így a Deadpool sztárja mellett jó eséllyel Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Taika Waititi és persze a rendező, Shawn Levy is visszatérne.

Shawn Levy még a bemutató előtt elárulta, hogy a forgatókönyvírókkal (Zak Penn és Matt Lieberman) már gondolkoztak azon, mi lenne a második rész története, merre vinnék tovább a karaktereket, és akadt is pár remek ötletük – bár most jobban teszik, ha belehúznak, hiszen a Disney nem szeret várni.

Úgy tűnik, hogy a stúdió tényleg elégedett a Free Guy eddigi teljesítményével, Ryan Reynolds pedig egy újabb sikert tudhat maga mögött – ami kifejezetten nagy dolog, hiszen a film nem épült semmilyen korábbi alkotásra, és nem is valaminek a folytatása, így meglepő módon egy eredeti koncepcióval sikerült meghódítani a közönséget.

Íme Ryan Reynolds bejelentése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás