promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt kaptak a Venom rajongói
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha ez így folytatódik, idén megint nem lesz mit nézni a mozikban.

Nemrég debütált a Venom 2. részének hivatalos előzetese, ami egy rendkívül izgalmas és látványos folytatást ígér a képregényfilmek rajongóinak. Ugyan sokan aggasztónak találták, hogy a trailer végén nem egy konkrét premierdátum volt feltüntetve, mindenki bízott benne, hogy a Sony tartani tudja az őszi bemutatót.

Sajnos úgy látszik, a koronavírus továbbra is nagy hatást gyakorol nemcsak a mindennapi életünkre, de a filmvilágra is. A járvány miatt még mindig jóval kevesebben mennek el moziba, ráadásul a delta variáns most még tovább fokozza az aggodalmakat. Éppen ezért a filmstúdiók közül néhányan már elkezdték újra átütemezni a premiernaptárat, a Paramount nemrég elhalasztotta a Clifford, a nagy piros kutya szeptemberi bemutatóját, és most a Sony is hasonló döntésre jutott a Venom 2-vel kapcsolatban.

A stúdió október 15-ére ütemezte át a premiert, de ezt se vegyük készpénznek; ez még bármikor változhat.

Ha mindez nem lenne elég, a Hotel Transylvania 4. részének bemutatója is veszélybe került, ami október 21-én kerülne a mozikba, de a Sony-nál most azon gondolkoznak, hogy teljesen lemondanak a mozis premierről, és inkább valamelyik streamingszolgáltatón mutatják be az új részt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás