promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplezték az Álarcos énekes új maszkjait
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan jön az Álarcos énekes új évada.

Az Álarcos énekes óriási sikert aratott az RTL Klubon. A korábbi évadok nézettségi rekordokat döntögettek, némelyik adást olyan sokan követtek, mint az X-Faktort.

A 2. évad győztese a Banán volt, aki Miller Dávid volt.

Hogy mikor jöhet a showműsor 3. évada, azt egyelőre nem tudni, és egészen mostanáig nem is nagyon érkeztek infók arról, hogy milyen maszkok lesznek ezúttal. Azonban csütörtök este egy rövid promóvideót tettek közzé a műsor hivatalos Facebook-oldalán, ami nemcsak beharangozza az új évadot, de le is leplez három álarcot.

Az Álarcos énekes 3. évadában már biztos versenyző lesz a Cápa, a Róka, a Kacsa, és a Szamár.

A poszt alatt el is indult a nyomozás, volt, aki már konkrét tippeket adott, hogy kiket rejtenek a maszkok. Az egyik kommentelő szerint a Cápa jelmez a Cápák között egyik üzletemberét rejti, a Szamár maszk mögött Nagy Sándor vagy Kerekes József rejtőzik, a Kacsa álarcot Lakatos Márk vagy Muri Enikő, míg a Rókát Détár Enikő vagy Tóth Gabi viseli.

Ezek között vannak egészen érdekes tippek, hiszen a Cápa is adná magát, bár így elég könnyű lenne kitalálni, és Kerekes József sem rossz választás, hiszen a Shrek-filmekben ő volt Szamár magyarhangja.

A többi maszk egyelőre nem ismert, és az is kérdéses, hogy kik lesznek a nyomozók. Nemrég ugyanis olyan információk láttak napvilágot, hogy a műsorban talán teljesen új nyomozók fognak szerepelni.

 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás