promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Vad vágyak szexi szőkesége, Denise Richards
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egykori finom vonásai ugyan már a múlté, de talán így 50 évesen elnézzük neki. Charlie Sheen volt felesége azért még mindig jól néz ki.

Denise Richards valószínűleg az a színésznő, akiről mindenki tudja, hogy néz ki, de talán kevés filmet tudnánk mondani amiben szerepelt. Pedig legelső filmjében az 1993-as Haláli Fegyverben olyan nagyszerű színészek oldalán tűnt fel, mint Bruce Willis, Samuel L. Jackson, de volt Bond lány a ’99-es a Világ nem elég című James Bond filmben.

Talán nem is véletlen, hogy a külseje hódított, hiszen pályafutását fotómodellként kezdte az ír felmenőkkel bíró Richards és csak ezután nyargalt át a filmek világába. Ennek köszönheti első férjét is, Charlie Sheent. Viharos kapcsolatuktól sokszor zengett a sajtó.

Viszont úgy tűnik, hogy Denies Richards megtalálta a helyét, 2018-ban ismét férjhez ment egy nagyon dögös pasihoz, akivel azóta is dúl a szerelem. Életükbe pedig egy amerikai valóságshown keresztül bepillantást is nyerhetünk. Több évadon keresztül szerepeltek a Beverly Hills-i háziasszonyokban.

Instagramon a pár gyakran oszt meg szerelmes és családi fotókat, amelyen ugyan látszik, hogy a most 50 éves Richards fölött is eljárt az idő, bár hozzátesszük sminkkel még mindig nagyon jól néz ki, alakjára pedig tényleg egy rossz szavunk sem lehet.  

De itt is kiütközik, hogy nem kell mindig mindent elhinni, amit a közösségi média mutat, Richadsot ezen a fotón egy bevásárlást követően kapták lencsevégre, ahol igencsak nyúzottnak tűnik.


Kép: Profimedia

Nem tisztünk pálcát törni, az vesse rá az első követ, akiről még nem készült olyan fotó, ami talán nem a legelőnyösebb arcát mutatja. De azt meg kell hagyni, hogy a szőkeség egykor finom és nőies vonásai már valóban a múlté.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás