promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a szörnyeket legyőző Herculesre? - Így néz ki most Kevin Sorbo
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A ma fénykorukat élő török sorozatok hazánkban még gondolatban sem voltak, amikor Hercules a hős tetteivel mindenkit leültetett a TV képernyője elé.

A 90-es évek második felében valahogy pörögtek a mitológiai témájuk sorozatok, gondoljunk csak a Xénára vagy a félistenről szóló Herculesre. Utóbbiban játszott Kevin Sorbo, aki talán nem színészi játékával, hanem hatalmas izmaival ültette le a nőket a képernyő elé, míg a férfiak rajongtak a különféle szörnyekkel vívott harcáért.

Kevin Sorbo legismertebb szerepe volt a Hercules, amely meghozta neki a hírnevet. A sorozat 6 évadot élt meg és ahogy a sorozat befejeződött, úgy kezdett halványodni Sorbo fénye is.

Ugyan kapott még kisebb-nagyobb szerepeket, feltűnt például a Két pasi meg egy kicsiben vagy láthattuk a Narancsvidékben, de egyik sem volt igazán jelentős.

A most 62 éves sztár azért nem panaszkodhat, mint minden amerikai gazdag, golfozással üti el az idejét, a családjával kirándul, mondhatni élvezi a jól megérdemelt nyugdíjas éveit.

Nem teljesen tűnt el a nyilvánosság elől, a World Fit For Kids!, tizenéveseket a kisebbek segítésére kitanító non-profit szervezet szóvivője és adományozója. Mellette könyvet ír, missziójának érzi bemutatni azt, hogy a tudomány és a vallás nem is áll olyan messze egymástól. Írt egy könyvet is a témában,

"Erőleves a léleknek: Billy Graham & Jómagam: 101 inspiráló személyes történet elnököktől, lelkészektől, előadóktól és más emberektől, Akik jól ismerik Őt." címmel.

 Kevin Sorbo köszöni jól van, az idő vasfoga nyomott hagyott rajta, amit úgy tűnik ő cseppet sem bán, nincs is rá oka, hiszen túl a 60-on is jól néz ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás