promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálaltak a Keresztanyu szereplői, ez fog történni a 2. évadban
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma este indul a Keresztanyu 2. évada, amelynek történetéről maguk a szereplők árultak el titkokat.

Eljött a nap, hogy visszatérjünk Makkosszállásra! Az RTL Klub sikersorozata, a Keresztanyu 2. évada augusztus 9-én, hétfő este indul, amelynek már az eddig látott előzetesei is érdekes fordulatokat, és izgalmakat ígértek.

A Keresztanyu új évadában Róza mama csempészhálózatát a szétesés fenyegeti, ráadásul kedvenc unokájával, Petrával is összekülönböznek. A titokzatos Makkosszállási Madonna szórólapjai pedig arról árulkodnak, hogy van egy személy Makkosszálláson, aki még a Keresztanyunál is többet tud és lát.

A rendőrség tagjainak élete tovább bonyolódik: Tivadar a 2. évadban is kitartóan küzd a csempészek ellen és próbálja rendbe hozni magánéletét hűtlen feleségével. Zénó karrierje szépen ível majd felfelé, és titkos szerelmi viszonyba kezd. Imi pedig szenved az Ildikó iránt érzett reménytelen szerelemtől. Harangozó Lajos nagy döntést hoz. Oleg kettős játékba kezd. Jóskának ismét felesége, Timike okoz majd fejtörést. Ludmilla pedig szemet vet Pitykére. Milyen új veszélyek fenyegetik a csempészhálózatot? Lajos vajon kiszabadul a fogdából, vagy évekre börtönbe zárják? Hogyan küzd meg a feladataival a rendőrség és vajon sikeresebbek lesznek, mint a korábbi évadban?

Mindezekre választ kapunk a ma este induló új szezon epizódjaiban, de előtte hangolódjunk kicsit a sorozat szereplőivel, akik különféle titkokat árultak el az új évadról.

Tetoválás készül Lengyel Ferenc kézírásával?

A Keresztanyu sztárja exkluzív interjút adott, amiben elmesélt néhány érdekességet a sorozat első évadáról, de az augusztus 9.-én induló második évadról is többet megtudhattok tőle.

Róza mama az új évadban sem enged a csempészhálózat alapelveiből

Molnár Piroska elárulta, hogy a csempészvezér a sorozat 2. évadában is megmarad ugyanolyan kemény és szerethető karakternek, mint volt.

Még több akciót és humort ígérnek a Makkosszállási rendőrö

Dóra Béla és Konfár Erik olyan kulisszatitkokat is elárultak, amikből kiderült, milyen fordulatokra számíthatnak majd a nézők a parádés járőröktől, Imitől és Zénótól.

Pityke szívét új nő dobogtatja meg a Keresztanyu 2. évadában?

Az ukrán határőrt alakító Janicsek Péter elhintett egy kis érdekességet karakterének szerelmi életével kapcsolatban...

Új módszerekkel próbálkoznak Róza mama csempészvezérei?

Németh Kristóf, Mihályfi Balázs és Magyar Attila exkluzív interjúban árulták el, hogy milyen akciókat várhatunk majd a három rivális családfőtől a sorozat 2. évadában.

Ludmilla, a Keresztanyu dívája a második évadra is tartogat meglepetéseket

Hernádi Judit később csatlakozott a sorozathoz, de külön örült, hogy karaktere ennyire rugalmas, hol határozott és szigorú, hol humoros és érzelmes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás