promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így fog kinézni John Travolta lánya a Budapesten készülő Alice Csodaországban című filmben - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Maga John Travolta töltötte fel Instagramra a fotót, amin a 21 éves lánya, Ella Bleu Travolta van egy elég élénk, masnival ellátott ruhában.

A legendás színész a bejegyzésben leírta, mennyire büszkeséggel tölti el, hogy lánya színészi feladatot kapott, ugyanis az Alice Csodaországban rajzfilm élőszereplős változatában szerepelhet - írja a Deadline.

Azt is hozzátette, hogy a film címe Get Lost lesz. Ella Bleu Travoltának egyébként nem ez lesz az első filmszerepe, ugyanis a 2018-as Gottiban is szerepelt, amelyben a címszerepet apja alakította.

A Get Lost az Alice Csodaországban modernkori újragondolása, amelyben a lények emberi karakterekké váltak. Travolta alakítja Aliciát/Alice-t, aki egy vadul varázslatos utazásra indul a budapesti csodaországba.

"Alicia hátizsákkal utazik át Európán, hogy teljesítse édesanyja utolsó kívánságát, és egy véletlen találkozás egy furcsa lánnyal arra kényszeríti Aliciát, hogy egy észbontó éjszakai kalandra induljon. Ott nemcsak egy titokzatos fiatalemberrel, hanem egy rengeteg különös figurával találkozik, akik olyan odüsszeiára viszik, amely megnyitja a szívét és az elméjét."

- olvasható a sajtóanyagban.

(Deadline)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás