promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Lenny Kravitz - Tuti, hogy nem ember, közel a 60-hoz is brutálisan szexi
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pénz ide vagy oda, azért láttuk, hogy hírességek milliókkal a zsebükben is sokszor az öregedés áldozatai lesznek, amivel persze nincs is baj. Lenny Kravitz azon kevesek közé tartozik, aki 30 éve nem változik semmit, sőt, megkockáztatjuk, hogy egyre jobban néz ki.

Több mint 30 éve aktív a zenei pályán, de mintha megállt volna az idő, az énekes közel a 60-hoz úgy fest, hogy sok huszonéves sírva bújik el mögötte.

Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy négy egymást követő évben nyerte meg a Grammy-t a legjobb férfi rockelőadó kategóriában, de jelölték a American Music Awards, MTV Video Music Awards, Radio Music Awards, Brit Awards és a Blockbuster Entertainment Awards díjakra is. Zene pályája mellett a színészkedés sem áll messze tőle.

Emlékszel az Éhezők viadala Cinna-jára? Bizony az is Lenny Kravitz volt.

Zenészként mai napig aktív, bár hazánkban kevesebbet hallani róla, nem úgy, mint a ’90-es években. Utolsó albuma 2018-ban jelent meg, de 2020-ban Ride címmel kiadott egy videóklippet, amely tipikusan Kravitzes.

Az énekes nem az a kifejezetten jóképű pasi, akiért minden nő odáig van, de van egyfajta kisugárzása és karizmája, ami sokakat megbabonáz. Egyedi stílusa pedig mindent visz. Lenny bizony már közel jár a 60-hoz, de 30 évet simán letagadhatna, egyszerűen nincs nyoma az idő múlásának. A teste pedig elképesztő, hasán akár sakkozhatnánk is.

Sírva könyörgünk Lenny Kravitznek árulja el a titkát, hogy 57 évesen mitől van ilyen kirobbanó formában.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás