promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen: így néz ki most az Egy rém rendes család Bud Bundyja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A '90-es évek számos kultikus sorozatot tudhat magáénak, gondoljunk csak a Mr. Bean-re vagy a Vészhelyzetre. De bizony akkor futott hatalmas sikerrel az Egy rém rendes család is, amit az emberek vagy nagyon szerettek vagy nagyon utáltak, de mindenkinek volt véleménye róla.

Hazánkban a 90-es évek végén kezdték el vetíteni a sorozatot, amely a kritikusok tetszését annyira nem nyerte el, mondván igénytelen, ám a magyar közönséget ez cseppet sem zavarta. Zabálták az idióta család történetét.

Az Egy rém rendes család összesen 11 évadot és 259 epizódot élt meg.

Olyan színészek tűntek fel benne a főszereplők mellett, mint Mila Jojovich, Pamela Anderson vagy éppen Sugar Ray Leonard

És ha már szereplők, kitörölhetetlen karakter Bud Bundy, aki elképesztően szexinek és nagymenőnek hitte magát, de a csajok mindig pofára ejtették. Az őt alakító David Faustino az elmúlt évtizedekben pedig olyannyira megváltozott, hogy első blikkre fel sem ismernénk. Karrierjét tekintve az Egy rém rendes család hozta meg neki a hírnevet, annak ellenére, hogy több sorozatban feltűnt az 1980-as évektől, több rajzfilmfigurának adta a hangját és több moziban is vendégszerepelt.

Utolsó munkái között van a 2016-os megjelenésű Sharknado 4, de feltűnt egykori apja oldalán 2013-ban a Modern családban. De nagyjából ennyi, ami filmes karrierjét illeti.

2020 szeptemberében azt hinnénk, hogy jó fej volt, de nyilvánpénzért üzent egyik magyar rajongójának, aki éppen akkor házasodott. Mondandóját mi más ihlette volna, mint kultikus szerepe. Vicces, nézzétek meg:

Hogy mostanában mivel tengeti az idejét, nem igazán lehet tudni, instagram oldalán is inkább nosztalgiázó fotókat oszt meg, csupán elvétve látható kép a családjáról,illetve mostani önmagáról.

Ti megismernétek, ha elmenne mellettetek az utcán?

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás