promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A South Park készítőinek bejelentése az egész világot meglepte
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A South Park készítői aláírták az amerikai televíziózás valaha volt egyik legdrágább szerződését, ami azt jelenti, hogy még legalább 5 évig megmarad sokak kedvenc animációs sorozata – és ez még csak a kezdet!

A South Park című animációs sorozat már 1997 óta folyamatosan kiakasztja az embereket a félelmet nem ismerő humorával, elvetemült történeteivel, és persze a cifra káromkodásaival. A remek poénok mögött általában egy egészen elgondolkodtató, aktuális társadalomkritika is szokott lenni, ami nagyon szórakoztató sokak számára – ez pedig a két készítő, Matt Stone és Trey Parker szinte töretlen zsenialitásának köszönhető.

Most kiderült, hogy a South Park alkotói aláírtak egy 900 millió dolláros szerződést azzal a feltétellel, hogy még legalább 5 évadot készítenek a sorozatból, ráadásul a következő években 14 filmet is fognak csinálni a Paramount+ nevű streaming szolgáltatónak – és ezzel meglepő módon megszületett minden idők egyik legdrágább televíziós megállapodása.

Rengetegen vannak, akik szerint a South Park az utóbbi években ismét a régi fényében tündököl, szóval biztosan sokan örülnek ennek a hírnek, mivel ezek szerint még jóval odébb van az a szomorú pillanat, mikor könnyes búcsút kell vennünk a sorozattól. Ráadásul az a 14 film is izgalmasan hangzik, hiszen a készítők már többször is bebizonyították, hogy 1-1,5 órára is könnyedén le tudják kötni a rajongókat Cartman, Stan, Kyle és Kenny őrült kalandjaival.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás