promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplezték Meghan Markle-t, a videóján különös dolgot szúrtak ki a szakértők
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A születésnapi bejelentkezés szénné lett elemezve, íme egy újabb ékes darab. Most éppen a hercegné gesztusait vették górcső alá.

Meghan Markle negyven éves lett, és egy videós bejelentkezés során láthattuk őt először élőben lánya születése óta. A hercegné születésnpja élénk médiaérdeklődés közepette zajlott, a sajtó a brit királyi család részéről érkező összes posztot kielemezte. Még az is kiderült, hogy az internetezők szerint melyik családtag köszöntötte fel a legjobb Meghan-ról készült fotóval a hercegnét, a legtöbben Károly herceg üzenete mellett tették le a voksot.

A videót is rengetegen analizálták, az egyik legnagyobb felfedezés végül az lett, hogy Meghan asztalán látható egy fotó a kis Lilibetről. Ez volt az első fotó, ami nyilvánosságot látott II. Erzsébet dédunokájáról.

Meghan amúgy a videóban egy nőket mentoráló program beindításáról beszélt, amelyet Harry herceggel közösen mentorálnak majd. Meghan amúgy a videóban végig élénken gesztikulált, ez pedig a szakértők figyelmét sem kerülte el.

A hercegné a Montecito-i csúcsmodern házban, az íróasztalnál ülve, a nemrégiben megjelent mesekönyvével körülvéve beszélget Melissa McCarthy-val, és miközben beszél, II. Erzsébet és Katalin hercegné mozdulatait, illetve bejelentkezéseinek koreográfiáját utánozza a kommunikációs szakemberek szerint.

A videóvágás, és az egész bejelentkezés tehát a királyi protokollt követi, Meghan viszont az öltözködésében Dianát utánozza inkább, és erre korábban már több videó is rámutatott:

És azt tudjátok, hogy honnan jelentkezett be a videóban Meghan? láttáok már belülről a herceg és a hercegné álomotthonát?

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás