promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: Csúfos véget ért Pista társkeresése
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába indult megannyi nő Pista kegyeiért, a Házasodna a gazda műsorban úgy tűnik rosszul választott a férfi.

Hiába választotta ki Terézt Pista gazda, úgy tűnik kapcsolatuk nem lesz hosszú élet. Pénteken véget ért az RTL Klub párkereső realityje, a négy szerelemre vágyó gazda közül három álomrandiját tölti külföldön választottjával, Pista csak a szomszédos tanyáig jutott, mivel ő senkire bírta rábízni a birtokot. A rosszul sikerült végjátéknál pedig elszabadult a pokol.

Egy korábbi beszélgetésük során Teréz olyat mondott a gazdának, amit nem tudott kiverni a fejéből és végül döntött.

 A gazda a nővel kapcsolatban elmondta:

Igazából erre a kis tanyára, magam mellé keresek asszonykát és annyira láttam rajtad azt a meggyőződést, hogy te nem ezen a kis tanyán szeretnél asszonyka lenni. Ez lejött az arcodról. Örülök, hogy megismerhettelek, de én nem szeretném folytatni ezt az ismerkedést.

Teréz ekkor szembesítette Pista gazdát , némi sértődöttség érződött a hangján

Nekem ez nem egy érvágás. Őszintén szólva minden ujjamra kapok tíz Pistát. Van jelöltem, van kihez hazamennem, tehát van, aki vár rám, lesz kivel találkoznom. Megyek vissza a megszokott életembe, a megszokott komfortzónámba, abba a színvonalba, amiről én már nem tudok lemondani és nem is akarok.

A Házasodna a gazda műsor azért nem zárult teljes kudarccal, Gergő a kocsiban kényeztető Bogit, míg Zoli a vadászházi lepedőakrobatika után Jázmint választotta. Viki Johnny mellett döntött, akivel a külföldi álomrandin történt meg az első szex.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás