promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: Tetőfokára hágott a szerelem, Viki odaadta magát Johnnynak
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tanyasi párkereső reality az idei évadban inkább soft pornóba csapott át, mint egyszerű vidéki ismerkedésbe. Valamennyi pár viszonylag hamar a testi örömök útjára lépett.

Az RTL Klub társkereső műsorában valamennyi gazda kiválasztotta azt az egy személyt, akit közelebbről is megszeretne ismerni, így mindannyian egy többnapos, külföldi álomrandin próbálhatják ki, hogy valóban összeillenek-e.

Nem meglepő módon Viki gazdasszony azt a fiút, nevesül Johnnyt választotta, akivel már a műsor kezdete óta egész jól megtalálta a közös hangot. Bár a fiút sem kellett félteni, hiszen minden pillanatot megragadott arra, hogy Vikivel lehessen. A pár a nagy döntés után el is utazott Spanyolországba, ahol megtörtént az első szex. Legalábbis Johnny beszámolója szerint.

Az éjszaka nagyon jól telt. Többször is hangsúlyozta a Viki, hogy a kanapén kéne aludnom, amivel én is egyetértettem volna, ha egy iskola buli lenne, de hála istennek nem így alakult. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, azok fellángoltak és reggel már egymás mellett ébredtünk. A lassú gondolkodók kedvéért elárulom, hogy ez egy nagyon jól sikerült éjszaka volt, a szerelem a tetőfokára hágott, a falak izzottak, a cserepek leestek, ennek köszönhető az, hogy Viki reggel egy kicsit enerváltan ébredt és látszott az arcán, hogy el van fáradva. Úgy mondanám, hogy ez a kellemes fáradtság a hölgyeknél, sokat nem aludtunk.

Viki kicsit másképp mesélte a történteket. Azt valóban elismerte, hogy megesett a szíve Johnnyn és megengedte, hogy az ágyában aludjon, ám szerinte csak beszélgettek, majd álomba simogatták egymást.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás