promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: Újabb nő hagyja faképnél Pistát?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába töltöttek együtt egy szuper randit, úgy tűnik Terézia mégis faképnél hagyja Pista gazdát. Ő sorozatban a második kiválasztott, aki hátat fordít a tanyának.

Sorra szórják ki a szerelmet kereső játékosokat a gazdák, Pistát pedig a nők hagyják faképnél. Az RTL Klub társkereső reality műsorában az intim pillanatok mellett, szívtörésekre is sor került. Az események rohamtempóban zajlanak, pénteken kiderül, hogy ki az aki tovább folytathatja a harcot a gazdák szívéért.

Viki és Johnny kapcsolata a kezdetek óta egész jól alakul, így a gazdasszony úgy döntött, hogy szeretné jobban megismerni a fiút, és Gergő is kiválasztotta azt a lányt, akivel nem szeretne több időt folytatni.

Pista gazdának azonban úgy tűnik, hogy nincs nagy szerencséje a nőkkel, ő nem adta ki senki útját, inkább őt dobták. Zsuzsa a keddi adásban döntött úgy, hogy ott hagyja a farmot. A nő döntését azzal indokolta, hogy nem bírja a bezártságot.

Nem teljesen te szúrtad el. Sok volt nekem ez a bezártság, és nem viselem jól. Nem erre gondoltam, amikor nekiindultam ennek az egésznek” 

A műsor előzeteséből pedig úgy tűnik Terézia is megunta a tanyát és Pistát, ezért hazamegy. Hogy mi áll a döntés hátterében egyelőre nem tudjuk, Terézia a másik két hölgynek csak annyit mondott, hogy

„Na, de majd ti is megtudtok mindent, mert én holnap megyek haza”

Nagyon furcsa Terézia döntése, hiszen úgy tűnt, hogy jól kijönnek Pistával. Sőt, legutóbbi randijuk után le volt nyűgözve a gazdától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás