promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hohó! Valaki mesterszakács lehet a Csengetett, Mylord? főszereplői közül
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mrs. Lipton már csak az égi konyhákban főzőcskézhet, de Ivy most nagy kalandba vágja a fejszéjét.

Angliában másfél évtizede fut óriási sikerrel a Celebrity MasterChef című tévés showműsor, amelyben rátermett (vagy kevésbé rátermett, de szórakoztató) hírességek próbálják lefőzni egymást főzésben.

A 2021-es verseny legnagyobb sztárja a modell, üzletasszony, író, valóságshow- és médiasztár Katie Price lesz, de mellette feltűnik majd egy olyan arc is a mezőnyben, aki a magyar nézők számára is ismerős lehet.

A színésznő Su Pollard már 71 éves, de ugyanolyan extravagánsnak és jó fejnek tűnik, mint a Csengetett, Mylord? idétlen szobalányaként. Ivy Teasdale a komornyik apja révén jutott be a Meldrum-házba, és idővel belerázódott a munkakörébe, a személyzet hasznos tagja lett.

Su Pollard nemcsak színésznőként számít sokak kedvencének, de énekesnőként is. Kevesen tudják, hogy a Mylord előtt hatalmas sikert ért el a Starting Together című téli hangulatú dallal, amely 1986-ban egészen a második helyig kúszott fel az Egyesült Királyság slágerlistáján. Az első helyet Billy Ocean szerezte meg A Nílus gyöngye című mozisiker betétszámával.

A színésznő (és az angol nézők) számára egyébként a Hi-de-Hi! című sitcom emlékezetesebb maradt a Mylordnál, már csak azért is, mert hosszabb ideig tartott, 1980-tól 1988-ig sugározta a BBC. Su Pollard ebben egy takarítót, Peggy Ollerenshaw-t alakította.

„Megtartottam Peggy kalapját és kötényét, miután véget ért a forgatás. Nem mintha túlzottan értékesek lennének, de egy fontos sorozat részét képezték, így a maguk módján ikonikusak. Nem érzelgősködök velük kapcsolatban, csupán a karakter megalkotásának lényeges eszközeiként tekintek rájuk”

– mondta el a színésznő, akinek ezek szerint Ivy szerepe nem volt ennyire emlékezetes. A Celebrity MasterChef egyébként hamarosan kezdődik, tavaly a győzelmet a YouTube-videókat készítő Riyadh Khalaf szerezte meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás