promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a királyi családban: „kegyetlenül” szatirikus rajzfilm készült a kis György hercegről – videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjelent egy szatirikus amerikai rajzfilmsorozat a 8 éves György​ herceg főszereplésével, amely máris botrányok hadát okozza az Egyesült Királyságban.

A Family Guy írója, Gary Janetti által megálmodott történet a brit királyi család képzeletbeli privát életére összpontosít. Az események Vilmos herceg és Kate Middleton legidősebb fiának, György hercegnek a nézőpontján keresztül zajlanak, aki harmadik az ország trónjának öröklési sorrendjében.

Az HBO Maxon július 29-én debütált a The Prince (A herceg) című 12 részes rajzfilmsorozat, amely amellett, hogy a kis György herceget egy harapós, mocskosszájú, enyhén homoszexuális jellegekkel felruházott, szarkasztikus személyiségnek állítja be, bepillantás enged az egész királyi család elképzelt hétköznapjaiba is, amelyek Janetti sorozatában valószínűleg jóval humorosabbak és botrányosabbak, mint a való életben. 

[[cikk1]]

A trailer alapján az alkotás Harry hercegnek és Megan hercegnőnek is keményen adja majd az ívet, de természetesen a család többi tagja sem marad ki a „mókából.”

Itt tekinthetitek meg az előzetest: 

[[kod1]]

Egy brit kritikus szerint egyébként a sorozat eléggé igazságtalan és kegyetlen módon ábrázolja a királyi család tagjait, és nem különösebben felvilágosító.

​[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás