promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták Demcsák Zsuzsát?
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Life TV meglepő információt közölt, ugyanis ősztől már nem tervez Demcsák Zsuzsával.

Demcsák Zsuzsa hosszú kihagyás után nemrég visszatért a televíziózáshoz, és a Life TV csapatát erősítette egyebek között a Bréking című műsorban is, ahol rengeteg felejthetetlen pillanatot okozott a nézőknek. Közben sokak meglepetésére a TV2-n futó Farm VIP-ben is feltűnt műsorvezetőként Gáspár Zsolt oldalán, de úgy tűnik, hogy többé már nem kell két csatorna között ingáznia.

„A Life Tv ősszel nem tervez Demcsák Zsuzsával, amennyiben feltűnik más televízió műsorában, sok sikert kívánunk neki”

közölte szűkszavúan a Life TV.

A rideg, visszafogott kommunikáció alapján elképzelhető, hogy megromlott Demcsák Zsuzsa és a Life TV kapcsolata, de az is lehet, hogy a műsorvezető csak túlzottan elfoglalt lesz a következő időszakban, hiszen hamarosan elindul a TV2-n a Farm VIP következő évada, amiben természetesen ő is visszatér, ráadásul versenyzőként fog helytállni a csatorna Dancing with the Stars című műsorában is, amiben többek között Tóth Andi és Árpa Attila lesznek az ellenfelei.

De hiába távozott Demcsák Zsuzsa a Life TV-től, nem kell aggódniuk a nézőknek, hiszen a továbbiakban is remek programokkal készül a csatorna: ősszel például visszatér Hajdú Péter sokszor nagy port kavaró műsora, a Frizbi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás