promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith nem vállalta élete egyik legsikeresebb filmjének folytatását – Most kiderült, miért!
Borítókép:  Deadshot szerepében Will Smith / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith a rajongók legnagyobb bánatára sajnos nem fog szerepelni Az Öngyilkos Osztagban, és ennek nagyon bosszantó oka van.

Kevesen tudják, de nem A függetlenség napja, Men in Black vagy a Bad Boys, hanem a 2019-ben bemutatott élőszereplős Aladdin Will Smith legtöbb pénzt termelő filmje több mint 1 milliárd dollárral. Azzal viszont még kevesebben vannak tisztában, hogy a kritikusok által keményen lehúzott 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos Osztag a színész harmadik legsikeresebb munkája közel 750 millió dolláros globális bevétellel.

A Will Smith által alakított Deadshot az eredeti tervek szerint feltűnt volna az augusztus 6-án érkező folytatásban/újrakezdésben, ami Az Öngyilkos Osztag címet kapta, de hiába reménykedtek rajongói a visszatérésében, ez sajnos végül nem jött össze, és most kiderült, hogy pontosan miért.

Az Öngyilkos Osztag egyik producere, Peter Safran elárulta, hogy tárgyaltak Will Smith-szel, aki teljes mértékben nyitott volt arra, hogy ismét eljátssza Deadshotot, de nem tudta elvállalni a filmet, ugyanis nem ért rá a forgatás ideje alatt – márpedig ez az időpont eléggé kötött volt a rendező, James Gunn miatt, aki két A galaxis őrzői rész között dobta össze az alkotást.

A producer arról is beszélt, hogy hiába volt sokak számára szomorú ez a szituáció, végül jól jöttek ki belőle, ugyanis Will Smith nélkülözésével kicsit jobban el tudták határolni Az Öngyilkos Osztagot az előző résztől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás