promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet! Pisztolyt tartott Megan Fox a kedvese, Machine Gun Kelly fejéhez!
Borítókép:  Midnight on Switchgrass/Lionsgate
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy szexi FBI-ügynöknőt alakít Megan Fox a Midnight on Switchgrass című rövidesen érkező thrillerben, amelyben az egyik jelente során eltöri a kedvese, Machine Gun Kelly által alakított karakter orrát, majd pisztolyt tart a fejéhez. A film másik főszereplője Bruce Willis lett.  

Texas legveszélyesebb sorozatgyilkosának igaz története alapján készült ez a film, melyben a helyszínt Floridába helyezték átt. Karl Helter (Bruce Willis) FBI-ügynök és társa, Rebecca Lombardi (Megan Fox) nagyon közel van ahhoz, hogy lebuktasson egy szexkereskedő bandát. Amikor rájönnek, hogy nyomozásuk egy brutális sorozatgyilkos útját keresztezi, összefognak Byron Crawford (Emile Hirsch) ügynökkel, a Floridai Rendészeti Minisztérium munkatársával, aki már évek óta dolgozik az ügyön. Amikor célpontjuk elrabolja magát Rebeccát, és az élete forog kockán, Byron számára néhány óra áll rendelkezésre, hogy összerakja az utolsó nyomokat, és elkapja a kamionstopos gyilkost.

Ez a szinopszisa a Midnight on Switchgrass című thrillernek, amelynek egyik jelenete során Megan Fox eltöri Machine Gun Kelly orrát, miután a rapper által alakított karakter meg akarja késelni, mejd később egy pisztolyt is tart a fejéhez. Nem ússza meg azonban ő sem, miután a fenti szinopszisból és a trailerből is kiderül, hogy őt is elfogja a gyilkos és megkötözi.

Megan egyébként nem sokkal azután vált el férjétől, a 48 éves Brian Austin Greentől, hogy tavaly márciusban megismerkedett a 31 éves Kellyvel a forgatáson és azonnal szerelembe estek. Azóta a sajtó szinte állandóan cikkez róluk, például legutóbb mi is arról írtunk, hogy a pár különleges, egzotikus drog hatását próbálta ki.

A Midnight on Switchgrasst nem rég mutatták be Amerikában, de a magyarországi forgalmazásról sajnos nincs még hír.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás