promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az első vélemények szerint jó lesz az Idő! Mármint, nem az időjárás, hanem M. Night Shyamalan új "kegyetlen és szadista" horrorja!
Borítókép:  Rufus Sewell az Időben/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

M. Night Shyamalan következő filmje már majdnem itt van! Ő rendezte, írta és ő a társproducere az Idő című, a jövő héten a mozikba kerülő természetfeletti thrillernek, amely a Homokvár (Sandcastle) című képregény adaptációja, de csak lazán követi azt. 

A filmben egy trópusi nyaraláson lévő család felfedezi, hogy az eldugott tengerpart, ahol néhány órát pihennek, valahogyan gyors öregedést okoz nekik, és az egész életüket egyetlen napra csökkenti. A teljes trailerben megnézheted, hogy ez hogyan néz ki, de vigyázz, mert a következő napokban ráncokat fogsz keresni magadon - írja a theGeek.

[[cikk1]]

Shyamalantól mindig érdemes váratlan dolgokra számítani. Tudtad, hogy alig egy hónappal ezelőtt még mindig finomhangolta a film befejezését? Ha tippelnem kéne, akkor is biztos ismét meghökkentő befejezést ad a thrillernek. A kritikusok, akik már látták a filmet, elkezdték megosztani gondolataikat a közösségi médiában, szemezgessünk is belőlük párat...

A CinemaBlend munkatársa, Sean O'Connell az Időben dicsérte Shyamalan filmkészítését, és üdítőnek nevezte. Úgy vélte, hogy ez a film az egyik legmerészebb és legagresszívabb filmkészítés, amit valaha is látott a rendezőtől. O'Connell megtapsolta McKenzie alakítását is a thrillerben. Bár szerinte a történet lehetett volna egy kicsit erősebb, összességében mégis élvezte a filmet.

Szintén a CinemaBlend részéről Mike Reyesnek is tetszett a film. Bár szerinte az Idő eleje egy kicsit túl lassú és nehézkes volt, amikor viszont beindul, "úgy repül, mint egy denevér a pokolból". Gondolatban megtapsolta a horror és az érzelmes családi dráma keveredését is a filmben.

Germain Lussier a Gizmodótól szintén nagyon élvezte a pszichológiai thrillert, megjegyezve, hogy szerinte ez a legjobb film, amit Shyamalan a 2000-es Törhetetlen óta készített. Szerinte jó értelemben véve nehéz volt nézni, mivel látszólag minden másodpercét imádta az Időnek. 

A Shyamalan-thriller a Critics Choice tagját, Fico Cangianót végig "stressz üzemmódban" tartotta az Idő, ezért is ajánlja a filmrajongóknak, hogy nézzék meg. Tetszett neki a film felvetése és persze a feszültség is.

Úgy tűnik, hogy az Idő kiválóan ért ahhoz, hogy szétparázzuk magunkat rajta. Carol Grant, aki az IndieWire és a VICE munkatársa, úgy gondolta, hogy a film igazán félelmetes. Nagyon dicsérte Shyamalan rendezését, és úgy véli, hogy ez a "legelegánsabban rendezett filmje a Jelek óta".

Nos, úgy tűnik, az emberek nagyrészt élvezik Shyamalan Időjét, de persze még hátravannak a tényleges kritikák. Hamarosan te is meggyőződhetsz róla, hogy mennyire jó a film, amikor a pszichológiai thriller július 29-án a mozikba kerül.

(theGeek)  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás