promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jay és Néma Bob visszatér: 15 év után folytatást kap az egyik legjobb filmjük!
Borítókép:  Jay és Néma Bob szerepében Jason Mewes és Kevin Smith / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas bejelentést tett Kevin Smith, ugyanis kiderült, hogy jön a Shop-stop harmadik része, amiben természetesen Jay és Néma Bob is feltűnnek majd.

Minden jel arra utal, hogy a sokszor zseniális író/rendező, Kevin Smith pár évvel a csaknem halálos szívrohama után teljesen magára talált, mivel végre elkészíti a Shop-stop 3-at, amire már a 15 évvel ezelőtti, hatalmas sikert aratott második rész óta várnak türelmetlenül a hűséges rajongók – ráadásul egy igazán bensőséges, önreflektív történetet talált ki a folytatáshoz a filmkészítő.

A Shop-stop 3 állítólag arról szól, hogy az előző részek egyik főhőse, Randal (Jeff Anderson) súlyos szívrohamot kap, aminek hatására teljesen máshogy kezdi látni a világot, és elhatározza, hogy filmet készít az életéről, és ebben segítségére lesz a szériából már jól ismert Dante (Brian O'Halloran), Elias (Trevor Fehrman), Becky (Rosario Dawson) és persze Jay (Jason Mewes), illetve Néma Bob (Kevin Smith) is.

Úgy tűnik, hogy saját életéből merített ihletet Kevin Smith, és ez nem is olyan meglepő, hiszen az 1994-es Shop-stop indította el a karrierjét, így szinte természetes, hogy itt önti ki leginkább a lelkét – így szinte biztosak lehetünk benne, hogy nem fog csalódni a végeredményben a közönség, mivel Kevin Smith akkor a legjobb, mikor a legőszintébb.

Jövő hónapban kezdik a Shop-stop 3 forgatását abban a kisboltban, amiben az első film is játszódott, így ennyivel is autentikusabb lesz a bolti eladók bohókás hétköznapjait bemutató alkotás.

Itt lehet megtekinteni Kevin Smith bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás