promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most -  Durván túltolta a plasztikát Priscilla Presley
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hollywood a tökéletesség és csillogás szimbóluma, így nem meglepő, hogy sok híresség nem tud megbarátkozni az idő múlásával.

A most 76 éves Priscilla Presley is felvette a kesztyűt az öregedéssel szemben, így talán megszámolni sem tujduk, hányszor feküdt kés alá, hogy megőrizze látszólagos fiatalságát.

Az egész világ a ’70-es évek elején Elvis Presley feleségeként ismerte meg, majd színésznői karrierje is robbanásszerű népszerűségnek indult, amikor 1983-ban állandó szerepet kapott a Dallas-ban. Összesen 143 epizódban csodálhattuk meg a gyönyörű színésznőt, akit a People magazin 1992-ben beválasztott az 50 legszebb ember közé. De Priscilla szerepelt a Csupasz Pisztoly filmekben is, ami szintén nagy sikert hozott számára.

Forrás: Profimedia

Sajnos viszonylag korán, már az első ráncok megjelenésekor rohant a plasztikai sebészhez, a beavatkozást pedig továbbiak követték. Ma már szinte fel sem ismerni az egykori csillogó szemű, szexi szépséget.

Priscilla arca a sok plasztikai műtéttől és botox kezeléstől teljesen eltorzult, a mimikája megszűnt létezni, mintha egy viaszbábú nézne ránk üveges tekintettel.

Priscilla ma már nem színésznőként kamaztoztatja tudását, az üzleti élet felé vette az irányt, az MGM studió igazgatótanácsának tagjaként tevékenykedik.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás