promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Létezik egy sziget, ahol bizarr, fánk alakú, de tüneményes lények élnek - nézd meg a videót, és elolvadsz
Borítókép:  Freeman Film
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jönnek a flamik, és meghódítják a gyerekek szívét.

Fánk alakúak, cserfesek, és nagyon cukik. Ők a Flamik, akik augusztus 5-től a nyár legszínesebb, legkalandosabb élményére várják az egész családot a mozikban.

[[cikk]]

A kínai, amerikai, és kanadai koprodukcióban készült tüneményes családi animációs vígjáték olyan világsikerű filmek alkotóit hozta össze, mint A Simpson család, A Simpson család – A film, és a Szörny Rt.

A történet szerint létezik egy távoli csodás sziget, ahol kis fánk alakú teremtmények, a flamik éldegélnek. Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-bõl a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik. Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól. Miután rátalálnak az időutazó gépre – ami őket is átsegítette az időkapun -, évszázadokat átívelő kalandokban lesz részük, ahol megannyi kedves barátra lelnek, és talán még a történelmet is megváltoztatják.

A Flamik szinkronos előzetese alább tekinthető meg. A film a Freeman Film forgalmazásában kerül a magyar mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás