promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bevallotta Colin Farrell, miért nem akart elhízni az új Batman-film Pingvinjéhez
Borítókép:  Colin Farrell, mint a Pingvin a Batmanben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Farrell elmondta, hogy csak "öt vagy hat jelenetben" szerepel Matt Reeves "The Batman" című filmjében, amelyben Robert Pattinson alakítja a Sötét Lovagot. Továbbá, azt is elmondta, miért nem hízlalta fel magát a szerephez...

Ahogy Colin Farrell nemrég a Happy Sad Confused podcastben (a Collideren keresztül) elmondta, Andrew Haigh az AMC+ sorozatának, az Észak vize című sorozatnak a forgatásán felszedett kilói nem éppen arra ösztönözték, hogy újra meghízzon - írja a theGeek. Így aztán a "The Batman"-ben látható Farrell valójában egy ügyesen megtervezett hájasító ruhába van beleöltözve, szemben a valódi súlygyarapodás realisztikusabb megközelítésével.

"Mike Marino egy zseni"

- mondta Farrell a filmen dolgozó sminkesről.

"Ő egy igazi, valódi zseni. És ezt sokszor szóba hozzák, ő egy rajzoló, szobrász, formázó zseni. És ő alkotta meg ezt a pingvin arcképét. Úgy értem, ő és Matt megbeszélték, hogy fizikailag milyen legyen a karakter termete, és én már elég nagydarab voltam az Észak víze című filmben, és természetesen nem akartam megint kövér lenni, mert volt néhány apró egészségügyi problémám emiatt és úgy voltam vele, hogy b*szki, ez a színészetdolog azért annyira nem fontos. Ismerem a legjobb színészeket, akik felfelé és lefelé mennek súlyban, és Isten áldja őket, jó egészséget kívánok nekik. De nekem azt hiszem, hogy az Észak vize volt az utolsó alkalom, hogy ennyire felhízlaltam magam hozzá. Ezért döntöttünk a "hájruha" mellett."

Matt Reeves új filmje tele van ikonikus Batman-figurákkal, köztük a Macskanővel (Zoe Kravitz), a Rébusszal (Paul Dano) és másokkal, de mint Farrell elmondta, ne számítsunk túl sok képernyőidőre a Pingvin esetében.

"Csak öt-hat jelenet erejéig szerepelek benne, úgyhogy alig várom, hogy lássam a filmet, mert nem fogja elrontani a jelenlétem. Tényleg, számomra ez egy ajándék. Kicsit kényelmetlenül fogom érezni magam abban a kib*szott kilenc percben, amit kapok, a többit pedig alig várom, hogy lássam, hogyan keltette életre ezt a világot Reeves."

- mondta Farrell.

Farrell a szokásos visszafogott módján arról beszélt, hogy nem szeretné, ha bárki túlságosan felkapná a fejét a Pingvin szerepében nyújtott alakítása miatt, de azt mondja, mindenképpen lenyűgöző lesz Marino sminkmunkája.

"Nézze, nekem csak, ahogy mondtam, öt vagy hat, esetleg hét jelenetem volt, és eleinte nem voltam egészen ott... A korai szakaszban azt néztem, mit érzek, mit tudok csinálni, mit tudok hozzátenni. Kicsit el voltam veszve. Aztán, amikor láttam, hogy Mike mit csinál, az egész karakter értelmet nyert számomra. Istenre esküszöm, láttam, amit csinált, és azt mondtam: Oké, és nagyon izgatott lettem. Mindezzel azt akarom mondani, hogy ha bárki is úgy gondolja, hogy amit a Batman-ben csinálok, az egy tisztességes alakítás, akkor szívesen vállalom a dicsőség 49%-át."

A Batman 2022. március 4-én kerül a mozikba.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás