promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélik az Álarcos énekes nyomozóit?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már az is megvan, hogy kik vehetik át a helyüket.

Hamarosan a 3. évaddal tér vissza a képernyőkre az Álarcos énekes. Az RTL Klub népszerű showműsorának korábbi adásai elképesztő nézettséget hoztak a csatornának, így nem volt kérdés, hogy folytatni kell. Igaz, az eddig megszokottakhoz képest kicsit többet kell várni az új évadra, az Álarcos énekes valamikor ősszel tér vissza.

Persze semmit sem lehet tudni még az új maszkokról, és azt sem, hogy a nyomozók között lesz-e személyi változás, de a Blikk most megtudta, hogy talán az egész nyomozói csapatot lecserélhetik. Egy, a produkciót jól ismerő bennfentes szerint Szabó Zsófi és Fluor Tomi már biztos, hogy a páholyból találgathatja majd az álarcos énekesek kilétét.

„Azt hallottam, hogy Zsófi és Tomi személye már szinte teljesen biztos, de korábban volt castingon Nagy Ervin, Miller Dávid, és Szandi is. Nem kizárt, hogy valamelyikük szintén feltűnik majd a műsorban”

Az informátor szerint Csobot Adél és Gáspár Laci azért nem térnek vissza az Álarcos énekesbe, mert az X-Faktor mentoraiként sok feladatuk lesz az énekesek felkészítésével.

„Az, hogy mi lesz Balázzsal és Beá­val, még a jövő zenéje. Azt tudom, hogy a Csehországban élő modell imádta a forgatásokat, de nem egyszerű ingázni a két ország között, Balázs pedig csak addig vállal egy produkciót, ameddig jól érzi benne magát, hiszen így tud hiteles és szórakoztató lenni”

A lap úgy tudja, hogy a műsor vezetője továbbra is Istenes Bence lesz. A Blikk megkereste az RTL Klubot, akik ugyan nem cáfolták az értesüléseiket, de meg sem erősítették azokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás