promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden idők egyik legszexibb színésze is csatlakozott az Indiana Jones folytatásához
Borítókép:  Indiana Jones szerepében Harrison Ford / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon szépen alakul az Indiana Jones ötödik része, ugyanis Harrison Fordhoz most egy olyan színész csatlakozott, aki már több évtizede igazi szexszimbólumnak számít.

Végre megnyugodhatnak az Indiana Jones-széria rajongói, ugyanis sínen van a Steven Spielberg helyett most James Mangold (Logan - Farkas) által rendezett ötödik rész, hiszen már jó ideje elkezdték a forgatást. Igaz, hogy Harrison Ford nemrég megsérült, de szerencsére már ő is jobban van, ráadásul most kiderült, hogy nem akárki csatlakozott a filmhez: hivatalosan is bejelentették, hogy a Desperado sztárja, Antonio Banderas is szerepelni fog benne.

„Megtisztelő csatlakozni a vásznon a mozitörténelem egyik legkarizmatikusabb hőséhez Harrison Forddal, Steven Spielberggel, James Mangolddal és az Indiana Jones csapat további csodás tagjaival”

– írta Antonio Banderas a közösségi oldalán.

A legendásan jóképű színész mellett Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Toby Jones, Phoebe Waller-Bridge és természetesen Harrison Ford is feltűnik az Indiana Jones 5.-ben, aminek egyelőre még nem derült ki se a története, se a végleges címe, de az jelenleg biztosnak tűnik, hogy 2022. július 29-én kerül majd bemutatásra a mozikban.

Antonio Banderas jövőre a népszerű játékokon alapuló Unchartedben is szerepelni fog Tom Holland és Mark Wahlberg oldalán, szóval nagyon úgy tűnik, hogy 2022-ben rengeteg kalandot tartogat a közönségnek a világsztár – főleg, hogy elvileg a Csizmás, a kandúr folytatása is ekkor érkezik, amiben az ő hangján szólal meg a Shrek-szériából ismert cuki animált cica.

Itt lehet megtekinteni Antonio Banderas bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás