promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön az új Star Trek-film, ráadásul nem akárki rendezi
Borítókép:  Kirk kapitány szerepében Chris Pine / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megnyugodhatnak a Star Trek-rajongók, ugyanis eloszlatta a vészjósló pletykákat a Paramount örömteli bejelentése, ami szerint jön a folytatás, ráadásul állítólag az előző részek színészei is visszatérnek.

2009-ben J.J. Abrams (Star Wars: Az ébredő erő) új életet adott a legendás Star Trek című sci-fi sorozatnak a látványos mozifilmjével, aminek a Wonder Womanből ismert Chris Pine volt a főszereplője. Az alkotás hatalmas siker lett, és eddig összesen két folytatást kapott (a legutóbbi 5 évvel ezelőtt jött ki), viszont a rajongók legnagyobb bánatára pár hónapja felmerült a pletyka, hogy a Paramount elvetette a negyedik rész ötletét – de most fordult a kocka.

Egy igazán örömteli bejelentést tett a stúdió, ugyanis kiderült, hogy már ezerrel dolgoznak a Star Trek 4-en, amiben elvileg az előző filmek színészei is újra feltűnnének – ráadásul már a rendező is megvan a Marvel WandaVision című sikersorozatát is készítő Matt Shakman személyében.

A forgatókönyvet Lindsey Beer (Chaos Walking) és Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány) írják, a forgatást pedig jelen állás szerint jövő tavasszal kezdik el, így talán még 2022-ben mozikba kerül az új Star Trek-film.

A történetről egyelőre hivatalosan még nem árultak el semmit, de régebben arról volt szó, hogy az első részben csupán pár percig szereplő Chris Hemsworth (Thor) lesz az alkotás egyik központi karaktere, ami arra utal, hogy valószínűleg időutazás is lesz a folytatásban, ugyanis ő alakította Kirk kapitány apját, aki feláldozta magát a film elején egy űrcsatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás