promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, ki alakítja a John Wick 4. főgonoszát – Méltó ellenség lesz, az biztos!
Borítókép:  Marko Zaror/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marko Zaror, akit leginkább a From Dusk Till Dawn: The Series egyik sztárjaként ismerhetünk, tárgyalásokat folytat a Lionsgate által készített John Wick 4. részének stábjához való csatlakozásáról. Zaror a Keanu Reeves főszereplésével készülő akciófilm főellensége lesz. Donnie Yen, Rina Sawayama, Scott Adkins, Lance Reddick és Shamier Anderson is szerepelnek majd a filmben, Chad Stahelski pedig visszatér rendezőként.

Marko Zaror a Deadline értesülései szerint tárgyalásokat folytat a John Wick 4. részében való szerepléséről. Állítólag csatlakozik a sztárszínészekkel teletűzdelt stábhoz, amelyben többek között Keanu Reeves, a harcművészlegenda Donnie Yen, Rina Sawayama, Scott Adkins, Lance Reddick, Shamier Anderson, valamint Laurence Fishburne is szerepelnek.

Zaror leginkább az Alkonyattól pirkadatig tévésorozat harmadik évadából ismert, ahol egy azték harcost alakított, akit a pokolban képeztek ki. A chilei színész kaszkadőr, illetve harcművész is, és kétségtelenül ezeket a képességeket hozza majd a John Wick-franchise-ba. A beszámoló szerint Zaror Wick egyik fő ellenfelét fogja alakítani a filmben.

A John Wick 4 forgatása a múlt hónap végén kezdődött. Az első jelentések szerint Berlinben és Párizsban forgattak, további forgatásokat pedig New Yorkban és Japánban tartottak. A 3. fejezet nagy része New Yorkban játszódott, így érdekes lesz látni, mitől kerül John Wick, illetve maga a cselekmény Berlinbe és Párizsba. Mindkét város tökéletes hátteret biztosít egy olyan akciódús franchise számára, mint a John Wick.

A film 2022. május 27-én kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás