promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Villantak a cicik és a combok a cannes-i filmfesztiválon
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ritka, hogy a vörös szőnyegen egészen megbotránkoztató, máskor viszont gyönyörű ruhakölteményeket látunk. A sztárok pedig így vagy úgy, de szeretnek kitűnni a tömegből.

A legnagyobb díjkiosztók és filmes-zenés fesztiválok soha nem csak a művészetről és az alkotókról szól. Sokan leginkább arra kíváncsiak, hogy egy-egy híresség milyen meghökkentő ruhakölteményben vonul végig a vörös szőnyegen.

A cannes-i filmfesztivál egészen július 17-ig tart, így még biztosan lesz miről beszélni, de nézzük meg, eddig milyen outfittekkel rukkoltak elő a sztárok.

Az idei év eddigi legmeghökkentőbb szettjét tuti, hogy Bella Hadid tudhatja magáénak. A modell egy iszonyat mélyen dekoltált Schiaparelli-t visel, konkrétan semmi mással nem takarja el melleit, mint egy arany-tüdőnyakékkel, ami melltartóként is funkcionál. Nagyon merész megoldás, de szerintünk működik.

Mélanie Thierry sem az a szívbajos fajta és bátran mutatja meg kebleit. A francia színésznő, mintha egy sellő bőrét húzta volna magára, amely áttetsző, így mindenki megcsodálhatja formás melleit. Nem is csodáljuk, hogy nem vett alá melltartót, az csak elrontotta volna az összhangot.

Forrás: Profimedia

Jeanne Cherhal maszkulin irányt vett, hiszen egy gyönyörű nadrágkosztümöt öltött magára, bár arra gondosan figyelt az énekesnő, hogy bájait megmutassa, igaz kicsit finomabb formában, mint azt fentebb említett kolléganői tették.

Forrás: Profimedia

Voltak persze olyanok is, akik maradtak a szokványos, hercegnős stílusnál, mint Mahlagha Jaberi modell, szépségkirálynő, színésznő, Jessica Wang – bár szerintünk ezzel a sárgával kicsit mellé nyúlt- vagy éppen Hofit Golan és Maja Malnar. Persze a lista korántsem teljes, de az egészen biztos, hogy ha valami igazán meghökkentőt látunk a következő napokban, megmutatjuk nektek.

Forrás: Profimedia

Forrás: Profimedia

Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás