promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi nagyágyú színésznő csatlakozott a  Witcher előzménysorozatához
Borítókép:  Michelle Yeoh/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kilencvenes években James Bond-girl, nemrég pedig Star Trek Discovery-karakter most Michelle Yeoh Scían szerepét játssza majd el, aki a kard-elfek nomád törzsének utolsó tagja.  

A Witcher: Blood Origin sztorija szerint senki sem tudja megközelíteni a pengével való művészetét, és senki sem hordoz annyi veszteséget a szívében, mint Scían, akit majd Yeoh alakít. Amikor lehetőség nyílik arra, hogy visszaszerezzen egy ellopott szent kardot, amelyet aljas módon vettek el az elesett törzsétől, Scían halálos küldetésbe kezd, amely megváltoztatja a kontinens sorsát.

A "Blood Origin" egy elf világban játszódik 1200 évvel a "The Witcher" világa előtt, és az első Witcher prototípus megalkotásának történetét meséli el, valamint azokat az eseményeket, amelyek a sorsfordító "szférák egyesüléséhez" vezettek, amikor a szörnyek, az emberek és a tündék világa egyesült, hogy eggyé váljon. A Netflix hat epizódos megrendelést adott a limitált élőszereplős sorozatnak - olvashatjuk a theGeek írásában.

Yeoh legutóbbi televíziós munkái közé tartozik a "Star Trek: Discovery", míg a játékfilmes szerepei közé pedig a "Crazy Rich Asians", a "Boss Level" és a "Last Christmas". Közelgő filmszerepei közé tartozik a Marvel "Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája", valamint a "Gunpowder Milkshake" és az "Avatar" több folytatása. Olyan filmekben játszott szerepeiről ismert, mint az említett A holnap markában, a Tigris és sárkány és az Egy gésa emlékiratai.

Declan de Barra lesz a "Blood Origin" executive producere és showrunnerje, Lauren Schmidt Hissrich pedig szintén executive producerként dolgozik majd. A Vaják-regények írója, Andrzej Sapkowski kreatív tanácsadó lesz a sorozatban. Jason Brown és Sean Daniel a Hivemindtól, valamint Tomek Baginski és Jarek Sawko a Platige Filmstől mindannyian executive producerek lesznek.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás