promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megpróbálnak újra életet lehelni a Hegyalja Fesztiválba
Borítókép:  Hegyalja Fesztivál - A-TEAM - Nyári A.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új fesztivál egy hétvégére elvinné a rockot Tokaj-Rakamazra.

A Hegyalja Északkelet-Magyarország egyik legnagyobb fesztiválja volt, de a rajongóknak 2015-ben teljesen el kellett köszönniük tőle.

2014-ben a Hegyalja Fesztivál teljesen elmaradt, majd 2015-ben új szervezők léptek a reflektorfénybe, és Borsodi Kingdom of Hegyalja néven, megújult formában kívántak újraindítani a fesztivált.

A szervezők két héttel a meghirdetett időpont előtt lemondták a teljes eseményt. A külföldi fellépők lekötött koncertjeinek egy részét átszervezték más helyszínekre, amelyekre érvényesek voltak a fesztivál belépői is. Emellett a SZIN belépési lehetőséget biztosított a Hegyalja-belépőt vásárlók számára is.

Eddig nagy volt a csend, de a LESZ Feszt, valamint a Geronimo Motorcycle Club East csapata úgy döntött, hogy egy motoros találkozó megszervezésével feleleveníti a Hegyalja Fesztivál hagyományait.

Fellépők: Mérföldkő, Zorall, Kalapács, Lord, MINA, Március, Made in china, Down for whatever, Aurora, Depresszió, Tortuga

A Wild East Rock Fesztivált augusztus 13-án és 14-én rendezik meg a rakamazi Tisza kempingben, közvetlenül a folyó partján, ahol a nagyszínpad mögött ott magasodik a tokaji Kopasz hegy.

Ez még csak afféle minibuli lesz, de a szervezők jövőre is visszatérnének. Meglátjuk, hogy sikerül-e.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás