promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezen a hétvégén mindenki a TV2-vel fog ünnepelni
Borítókép:  mindigTV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Július 11-én ötödik születésnapját ünnepli a TV2 Csoport első filmcsatornája, a Mozi+. A közkedvelt kábelcsatorna, a nap 24 órájában garantál felhőtlen szórakozást az egész család számára. A Mozi+ már az indulását követő első héten is sokakat vonzott a tévékészülékek elé, és utána is minden évben a kábelcsatornák élmezőnyébe tartozott. 2021 első félévében pedig elnyerte a piacvezető kábelcsatorna címet, hiszen az első hat hónap átlag nézői részesedést tekintve, a legtöbb 18-59 éves tévénéző a Mozi+ csatornát választotta.

2021 első hat hónapjának átlag nézői részesedését tekintve, a teljes piac kábelcsatornái közül, a Mozi+-t választotta a legtöbb 18-59 éves tévénéző (3,9%), és így az első félév legnézettebb kábelcsatornája lett. A nézők már az indulást követően, 2016. július 11-től jól fogadták az új mozicsatornát, hiszen az első héten a 18-59 éves korcsoportban átlagosan elért 5,1%-os közönségarányával a kábelcsatornák toplistájának második helyét foglalta el. Az évek előrehaladtával, az erősen fragmentált piacon a Mozi+ évről évre stabilan hozta a magas nézői részesedést, és így 2017-től minden évben az első két legnézettebb kábelcsatornába tartozott. A mai napig mindenki megtalálhatja kedvencét a minőségi és változatos filmkínálatból, de a Mozi+ leginkább a fiatalabb, 30-49 éves férfiak körében népszerű.

2021-ben sokan választották a Mozi+ csatornán futó filmeket, például a 18-59 évesek körében az április 25-én 18:30-tól műsorra tűzött Jurassic World 182 ezres, a március 14-én 19:00-tól futó Orvlövész 166 ezres nézettséget ért el. De magas volt az érdeklődés a május 24-én 21 órakor kezdődő A nagy fal című film esetében is, hiszen a 18-59 éves korcsoportban 8,5%-os közönségarányt ért el, ami 164 ezres nézőszámot jelentett.

A programkínálat a jövőben is a nézői igényekhez igazodik, és júliusban is jobbnál jobb filmekre számíthatnak, akik a csatornát választják. Klasszikusok és premierek váltják egymást hétről hétre. Az egész hónapos ünneplés nyitányaként, július 10-én szombaton jön az amerikai képregényfilm, a Deadpool 2. Az X-Men filmsorozat részeként született alkotás címszereplője Ryan Reynolds, és országos TV premierként láthatják a nézők. Ezt követi a születésnap estéjén, vasárnap 18:40-től a Jumanji: Vár a dzsungel, amely a kalandfilmek kedvelőinek nyújt remek szórakozást. Még ezen a napon, 21 órai kezdettel Sylvester Stallone is várja a filmezni vágyókat, jön a Rambo-sorozat utolsó része, a Rambo V - Utolsó vér. Július 15-én 21:00-tól szintén országos TV premierrel érkezik a 2017-ben bemutatott amerikai thriller, A hóhér, Al Pacino, Karl Urban és Brittany Snow főszerepellésével. A filmben egy gyilkossági nyomozó (Al Pacino) próbál elkapni egy sorozatgyilkost, akinek egyes bűntetteit egy gyerekjáték, az akasztófa inspirálja.

Még ugyanezen a héten, a hétvége kínálatában is akad bőven néznivaló, július 17-én, szombaton például érkezik a 2018-ban-ban bemutatott amerikai kémthriller film, a Vörös veréb, melynek főbb szerepeiben Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts és Jeremy Irons lesz látható. Július 19-én Ola Rapace-szel, az Árész, a jövő harcosa című francia sci-fi hozza el az esti kikapcsolódást 21:00-tól. Július 21-én 21:00-tól a Fejvesztve című bűnügyi thriller akciófilm miatt is érdemes lesz bekészíteni popcornt és némi frissítő italt. A filmben egy emlékezetét elvesztő férfi történetét ismerhetjük meg, főszerepben Bruce Willis-szel és Michael Chiklis-szel. A Vörös veréb, az Árész, a jövő harcosa és a Fejvesztve című mozik egytől egyig országos TV premierrel lesznek majd láthatók. Jön az amerikai-brit akció-kalandfilm, a Tomb Raider is: a film egy 2013-as videójáték alapján készült, a főszereplők Alica Vikander, mint Lara Croft, Walton Goggins, Dominic West, Kristin Scott Thomas és Daniel Wu. A Mozi+ a hónap utolsó napjaira is tartogat izgalmakat és országos TV premiert, július 26-án 21 órától jön a Puerto Ricóban forgatott, Elszabadult fenevadak. A Nick Powell rendezte akció-thriller olyan színészek főszereplésével készült, mint Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand, LaMonica Garrett vagy Michael Imperioli. A sokszínű felhozatalból pedig a Star Wars filmek sem hiányoznak, amely közül az első 6 részt követhetik figyelemmel a műfaj rajongói júliusban, kedd és péntek esténként 21 órától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás