promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idén visszatér az RTL Klub egyik legbotrányosabb műsora?
Borítókép:  Sebestyén Balázs / RTL Klub (via origo.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy a titkolózás, de úgy tűnik, hogy még idén jön az RTL Klubra a nagysikerű Nyerő páros 5. évada, és már a műsorvezető is megvan.

Tavaly októberben ért véget a Nyerő páros című celebes reality-vetélkedő 4. szezonja az RTL Klubon, és a nézők legnagyobb örömére A Konyhafőnökből ismert Rácz Jenő és szerelme lettek a győztesek. A műsor rengeteg emlékezetes pillanatot ajándékozott nekünk, hiszen például az egyik részben Czutor Zoli „egy gennyesen fröcskölő, fekélyes seb”-nek nevezte Dér Henit, ami elég nagy port kavart.

Örülhetnek a Nyerő páros nézői, ugyanis a SorozatWiki információi szerint még ősszel bemutatásra kerül a folytatás, amit állítólag már le is forgattak, ráadásul ismét Sebestyén Balázs lesz a műsorvezető – de az egyelőre még nem derült ki, hogy idén kik lesznek azok a sztárok, akik részt vesznek a játékban – bár ez szinte mindegy is, mivel bárki is fog szerepelni a műsorban, biztos, hogy belekeveredik pár durva veszekedésbe.

Az RTL Klub egyelőre nem erősítette meg ezt a hírt, viszont bizalomra adhat okot, hogy nem is cáfolta, szóval elég valószínű, hogy pár hónap múlva tényleg visszatér a Nyerő páros, és újból izgulhatunk majd kedvenceinkért, akiknek jó eséllyel nem a különböző kemény próbatételek fognak komoly gondot okozni, hanem a többi híresség viselkedése és áskálódása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás