promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Te mit tennél, ha kiderülne, hogy az egész életed egy GTA-szerű videójáték? – Free Guy-előzetes
Borítókép:  Ryan Reynolds a Free Guy című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan jön Ryan Reynolds főszereplésével a Free Guy című látványos akció/vígjáték, amiben hősünk rájön, hogy ő csak egy szerencsétlen mellékkarakter egy videójátékban.

A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds az utóbbi években sorra hozza nekünk a szórakoztató, néhol egészen elvetemült humorú filmeket, és úgy tűnik, hogy ismét talált magának egy igazán különleges projektet: a színész összefogott a Stranger Things zseniális producerével, Shawn Levyvel, hogy elhozzák nekünk az év egyik legérdekesebbnek, legőrültebbnek tűnő alkotását.

A Free Guy című filmben Guy (Ryan Reynolds) vígan éli egysíkú életét egy olyan helyen, ahol természetes a káosz, de minden megváltozik, mikor rájön, hogy semmi sem valódi, és igazából az egész általa ismert világ egy GTA-szerű videójáték, amiben ráadásul ő csupán egy apró, jelentéktelen mellékszereplő, akit a játékosok folyton megszívatnak – ekkor határozza el, hogy nem hagyja tovább a gonoszságot, és helyette inkább igazi hős lesz, aki megváltoztat mindent és mindenkit.

Már a rövid ismertetőből is kiderül, hogy tényleg egy elég egyedi műről van szó, így mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Ryan Reynolds mellett Jodie Comer, Lil Rel Howery, Taika Waititi és a Stranger Things Steve-je, Joe Keery is szerepelnek benne.

A Free Guy augusztus 12-én érkezik a hazai mozikba, itt lehet megtekinteni a magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás