promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Halálos iramban 9. padlógázt nyomott, és Charlize Theron egy másik filmjének folytatásáról is csacsogott!
Borítókép:  Charlize Theron/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Második hetén is a toplista élén végzett a Halálos iramban 9. Észak-Amerikában - ez alkalomból a Halálos iramban 9. két sztárja, Vin Diesel és Charlize Theron fejezi ki őszinte örömét a vezető amerikai filmes lapban, a Variety magazinban egy exkluzív interjú keretében - írja a theGeek.  

Charlize Theron egyébként azt is elkotyogta a Variety-nek, hogy a Netflixen nagy nézettségi sikert aratott (de amúgy elég közepes) képregényes adaptáció: A halhatatlan gárda folytatásának forgatókönyve is elkészült, a forgatás jövő év elején kezdődik. Amikor arról kérdezték Theront, hogy a közönséget eléggé megosztó meleg pár, akiket Marwan Kenzari és Luca Marinelli alakít, szintén visszatérnek-e, a színésznő ezzel válaszolt:

"Ó, igen! Ők biztosan ott lesznek."

A többi karakterről még nem tudni, de vélhetően a túlélő csapatból nem fog hiányozni senki.

Közben egyre több filmes cég jelenti be, hogy el- vagy újraindulnak a járvány előtt tervezett produkciók. A stúdiók pedig igyekeznek vászonra küldeni a polcokon ragadt filmjeiket, a Halálos iramban-sorozatot is készítő Universal például egy nagy sikerre számító produkcióval rukkolt elő a hétvégén: a Bébi úr: Családi ügy családi animációs film bevétele túllépte a 17 millió dollárt. A Universal a három egyszerre futó kasszasikerrel (Halálos iramban 9., Bébi úr: Családi ügy, Forever Purge) letarolta a mozikat, és 54 millió dollár összbevételt ért el három nap alatt. Ilyen esetre 2005 óta nem volt példa, amikor a Sony szerezte meg az első három helyet a toplistán egyetlen hétvégén.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás