promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége az RTL Klubnak? A TV2 komoly lépést tett
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy napon indul el az RTL Klubon a Házasodna a gazda új évada, és a TV2-n a Szerencsekerék. De melyiket fogják többen nézni?

Július 19-én, hétfőn indul el a Házasodna a gazda új évada az RTL Klubon, amiben négy gazda fogja élete szerelmét keresni. Ha eddig azt gondoltuk, hogy az RTL Klub nézettségére ezúttal sem jelent fenyegetést a TV2, akkor a csatorna a legutóbbi bejelentésével egyértelműen rácáfolt erre.

Kiderült ugyanis, hogy mikor tér vissza minden idők egyik legnépszerűbb vetélkedője, a Szerencsekerék a képernyőkre. A TV2 nyári nagyágyúja szintén július 19-én, hétfőn startol el, a műsorvezetőhöz, Kasza Tibihez civil és ismert emberek is érkeznek majd hogy szerencsét próbáljanak és megküzdjenek a feladványokkal. A betűket felfedő szerencselány az új évadban Sydney van den Bosch lesz majd.

„Sok sztorizás, jó hangulat és nevetés várható, és a játékosokról is sokat tudhatnak majd meg a nézők. A Szerencsekerék egy olyan műsor lesz, amely több generáció számára is érdekes lehet, és összehozza a családokat a képernyő előtt. Korábban nagyon szerettem, és a legjobb időzítés most visszahozni, az egész világon népszerű”

- mondta Kasza Tibi.

Sydney még meg sem született, amikor a Szerencsekerék útjára indult Magyarországon.

„Nagyon örülök, hogy engem választottak erre a feladatra, és én is a részese lehetek egy olyan ikonikus műsor történetének, amelyet anno mindenki nézett és szeretett. Megtisztelő, hogy Prokopp Dóra nyomdokaiba léphetek, igyekszem majd maximálisan helyt állni ebben az új szerepkörben. Tibivel szerintem könnyen megtaláltuk a közös hangot, úgyhogy humorban és jókedvben biztosan nem lesz hiány”

- árulta el Sydney.

A műsor hetente öt adással jelentkezik hétköznap esténként 20:40-től a TV2 képernyőjén. A nézők a civileken túl olyan ismert emberekkel is találkozhatnak majd a játékosok között, mint Kiss Ramóna vagy éppen Schobert Norbi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás