promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Penge sztárja porig alázta Scarlett Johanssont és a Fekete Özvegyet
Borítókép:  Stephen Dorff / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stephen Dorff szerint a Fekete Özvegy-film "szemétnek tűnik", és szégyelli magát a főszereplő Scarlett Johansson helyett is.

A True Detective 3. évadának sztárja, Stephen Dorff (aki egykor az első Penge gonosztevője volt), a legújabb, Embattled című filmjében egy ketrecharcost alakít. Az alkotás brit digitális megjelenésének népszerűsítése érdekében a színész a The Independentnek adott egy interjút, amiben arról beszél, hogy milyen szerepeket keres, és Marvel-múltja ellenére úgy tűnik, hogy nem szeretné az MCU felé venni az irányt.

Az interjúban Stephen Dorff először az idei Oscar-gálát veszi célba, és a "legkínosabb dolognak" nevezi, "amit valaha látott". A filmipar jelenlegi állapotát egyetlen nagy "tartalmi összeb*száshoz" hasonlítja a különböző streamingszolgáltatókkal. Az ő szemszögéből nézve mindezek között a következő Stanley Kubrickot keresve gázol át, amikor új szerepeket keres, mert ahogy ő fogalmaz, nem akar olyanban szerepelni, mint a Fekete Özvegy:

"Még mindig vadászom a jó cuccokat, mert nem akarok a Fekete Özvegyben szerepelni. Nekem szemétnek tűnik. Olyan, mint egy rossz videójáték. Szégyellem magam azokért az emberekért. Szégyellem magam Scarlett miatt! Biztos vagyok benne, hogy öt-hét millió dollárt kapott, de én szégyellem magam miatta. Nem akarok szerepelni azokban a filmekben. Tényleg nem. Majd megkeresem azt a kölyökrendezőt, aki a következő Kubrick lesz, és helyette neki fogok játszani".

Tegyük gyorsan hozzá: Stephen Dorff eddig sem Kubrick-kaliberű rendezőkkel dolgozott, magasröptű filmekben... És még finoman fogalmaztunk...

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás