promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Pratt brutális körülmények között forgatja a legújabb akciósorozatát – képek
Borítókép:  Chris Pratt / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Pratt nemrég kirakott pár Insta Storyt az Amazonnal közösen készített The Terminal List című sorozatának forgatásáról, és úgy tűnik, hogy nagyon nehezen bírja a Los Angeles-i 40 fokos hőséget.

A The Terminal List James Reece (Chris Pratt) történetét követi, miután a Navy SEAL-ek egész szakaszát megtámadják egy rendkívül fontos titkos küldetés során. Reece ellentmondásos emlékekkel tér haza a családjához, és saját magának is kérdéseket vet fel a bűnösségével kapcsolatban. Amikor azonban új bizonyítékok kerülnek napvilágra, Reece felfedezi, hogy sötét erők dolgoznak ellene, amelyek nemcsak az ő, hanem szerettei életét is veszélyeztetik.

Chris Pratt a főszereplője és executive producere a drámának, amely az egykori Navy SEAL, Jack Carr által írt könyvsorozaton alapul, ami eddig három könyvből áll: a The Terminal List, az Igaz hívő és a Vad fiú.

Az alábbi képen látható, milyen durva körülmények között forgatnak, ráadásul állítólag van, hogy 40 fokos hőségben zajlanak a munkálatok:

A The Terminal List szereplőgárdájában Taylor Kitsch, Constance Wu, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, LaMonica Garrett, Alexis Louder, Tom Amandes, JD Pardo, Christina Vidal Mitchell, Jared Shaw, Catherine Dyer, Remi Adeleke valamint Chris Pratt sógora, Patrick Schwarzenegger is megtalálható. A sorozat a tervek szerint jövőre debütál az Amazon streaming szolgáltatásán.

A The Terminal List lesz Chris Pratt első állandó sorozatszerepe, mióta befejezte az NBC komédiáját, a Parks and Recreationt.

A színész karrierje azóta inkább feltörő ágban van A galaxis őrzői-széria és a Jurassic World-filmek miatt.

Íme egy izgalmas videó a forgatásról:

(Movieweb)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás